O tom, že je život velice křehký a během chvilky může být všechno docela jinak, se na vlastní kůži přesvědčila herečka, spisovatelka a scenáristka Halina Pawlowská. Slavná dáma, podle jejíchž románů vznikla celá řada úspěšných filmů, byla zrovna na cestě do Vídně, kdy  ji potkalo neštěstí a málem šlo i o život... a proto nyní všechny varuje: „Dávejte na sebe bacha!“

Během jízdy na dálnici D1 se totiž stala účastnicí autonehody. Srážka kamionu a osobního vozu, který řídila kamarádka Pawlowské, ale naštěstí nedopadla tak zle, jak tomu leckdy bohužel bývá - obě dámy vyvázly bez jakékoli vážné újmy na zdraví. Z havárie si odnesly pouze pořádný šok, ze kterého se jistě budou muset asi chvíli vzpamatovávat.

Video
Video se připravuje ...

Halina Pawlowská: Pokřtila 36 knihu! Kolik jich ještě bude? Lucija Veselá, Elmer Carvalho

„Přežily jsme, pořád se ale klepu,“ přiznala slavná umělkyně na sociální síti a zveřejnila i fotku kamionu, jehož řidič měl údajně nehodu zapříčinit. „Tak ten za to může!“ žalovala Halina na svém instagramovém účtu. Zda ale šlo o nepozornost, mikrospánek, nebo třeba nezvládnutí jízdy na namrzlých silnicích, do nichž v těchto dnech navíc i sněží, to už neupřesnila.

Pawlowská se také svěřila, že ji nejvíc mrzí, že se ve Vídni už nestihne ubytovat v hotelu, jenž se jmenuje jako jistý slavný rakouský pamlsek. „Je mi líto, že si neužiju hotel Sacher. Optimisticky mě ale napadlo, že Josef Maršálek je cukrářský machr, a že mi nahradí ten vídeňský sachr,“ vtipkovala na instagramu vzdor hrůznému zážitku.

Fotogalerie
31 fotografií