Se zimou přihazuje Andrea Verešová svršky, a tak do známého kasina, kde se konala vánoční párty, dorazila zahalená od hlavy až k patě. Nebyla by to ale ona, kdyby z rudé róby nenechala vykouknout alespoň ultra štíhlou dlouhou nohu. 

To naopak Míša Nosková se toho nebála. Ta pro změnu vystoupila v tak krátkých šatech, že odhalila své nohy od boků až po kotníky. Zpěvačka na sobě tvrdě maká v posilovně, a tak se může v klidu pochlubit svalnatými stehýnky. 

V kasinu zazpívala společně s Bořkem Slezáčkem a také s těhotnou kolegyní z muzikálu Děti ráje Genny Ciatti. Ta se v 9. měsíci vyfikla do minišatů, do kterých rafinovaně schovala těhotenské bříško. Tato párty byla zřejmě její poslední před porodem.

Minišaty si na své o 43 let mladší manželce pochvaloval také Leo Beránek, otec uvězněného rappera Lea Beránka mladšího. Manželský pár se k sobě tulil jako na líbánkách.  

A na mini vsadila i herečka a komička Iva Pazderková. Ta svůj outfit navíc výrazně odlehčila, svršek šatů se totiž skládal jen z podprsenky a krajky zahalující bříško. Pod sukni si pak už vzala pořádné zimní neprůhledné punčochy. 

Video
Video se připravuje ...

Michaela Nosková na sebe práskla: Jídlo jsem si nechávala vozit! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
33 fotografií