Daniel Craig dnes patří mezi největší herecké drsňáky. Může za to hlavně role Jamese Bonda ve filmech Casino Royale, Quantum Of Solace, Skyfall a Spectre. V rozhovoru s producenty Barbarou Broccoliovou a Michaelem G. Wilsonem ale nyní přiznal, že se Bondem málem nikdy nestal. 

Pierce Brosnan dělal Remington Steele, Roger Moore dělal The Saint - měli za sebou role, u kterých si lidé mohli říct: 'Tohle je James Bond.,“ zhodnotil Craig. 

„Já dělal divné umělecké filmy,“ vzpomínal a dodal: „Nechtěl jsem to dělat, protože jsem si myslel, že nebudu vědět, jak s tím pracovat,“ připustil pochyby o své nejslavnější roli. 

Craig přiznal, že si nejprve myslel, že si jen přečte scénář a pak s díky odmítne. Nakonec bylo ale všechno jinak. „Ten příběh byl solidní, scénář byl solidní,“ popsal herec. Filmoví producenti ho tak nakonec zvládli přemluvit. 

„S Michaelem jsme ho opravdu chtěli. Největší problém byl, že on to nechtěl dělat. Přišel do kanceláře a já povídám Michaelovi: 'On do toho půjde,'“ vzpomínala Barbara Broccoliová. Nakonec se herec role agenta 007 zhostil se ctí a fanoušci jeho výkon obdivně opěvují. 

VIDEO: Bondovský herec Krabbé: Kdo je lepší Bond: Connery, nebo Craig?

Video
Video se připravuje ...

Bondovský herec Krabbé: Kdo je lepší Bond: Connery nebo Craig? Petr Macek, Jan Jedlička

Fotogalerie
54 fotografií