Herečka Vlastina Svátková, která se díky své krásné tváři a perfektnímu tělíčku objevila mimo jiné i v zahraničním snímku Casino Royale po boku Daniela Craiga (53), na sociální síť nahrála fotku poněkud staršího data, na níž má postavičku jako lusk a neskutečně vyrýsované bříško. „Takhle jsem vypadala a takhle bych zase mohla vypadat. Nezlobila bych se vůbec,“ svěřila se trojnásobná maminka, která si v minulosti prošla poruchou příjmu potravy, bulimií – z níž se vypsala ve své autobiografické knize Prostor pro duši.

„V šestnácti mi můj tehdejší kluk, když jsem zrovna spořádala obrovskou pizzu, řekl, že jsem hezká holka, že mě jako má rád, ale mám velký zadek. A já se k smrti vyděsila, že mě přestane mít rád. A tak jsem ze dne na den přestala jíst všechny ty dobroty, sladkosti, slaninku a přešla do opačného extrému: diety, cvičení, vážení se,“ popisovala již před lety v rozhovoru pro Blesk Svátková, která sice tuto psychickou chorobu již úspěšně překonala, i nadále si ovšem udržuje štíhlou postavu. „Akorát už pro to musím hodně dřít, jako by nic už nebylo zadarmo,“ přiznává dnes.

VIDEO: Vlastina Svátková buduje vysněné bydlení: Záchodová mísa v obýváku! Proč?

Video
Video se připravuje ...

Vlastina Svátková buduje vysněné bydlení: Záchodová mísa v obýváku! Proč? Markéta Reinischová

„Začala jsem se kartáčovat suchým kartáčem. Připadám si jako kůň. Jako chudák kůň, co už dozávodil a teď raději papá a odpočívá,“ posteskla si křehká kráska, která se naposledy na plátnech kin objevila ve snímcích Můj příběh či Smečka. O své tělo nyní musí pečovat mnohem více, než jak tomu bylo před lety. „Poprvé v životě se mažu drenážním krémem, lymfu oživuju, ale na dvoudílné plavky už to stejně nevidím. Ale kdoví. Třeba se stane zázrak a já vrátím svému tělu to, co mi dávalo. Sílu, zdraví, formu…“ doufá.

„Je to nespravedlivý, že když jsme si toho nevážily, vypadaly jsme luxusně, a když bychom si toho sakra vážily, tak už to nemáme,“ povzdechla si herečka, a své fanoušky a followery zároveň poprosila o „tipy, jak mít ve 40 zase super postavu, jíst a pít víno“. Jak se však dozvěděla, její krása prý spočívá v něčem docela jiném nežli v perfektní figuře, a že je důležité hlavně to, že je ve svém životě šťastná. A to po boku svého současného partnera, o 7 let mladšího Jana Ryby (32), nejspíš je, jelikož na společných fotkách oba jenom září!

Fotogalerie
87 fotografií