Jak už se představitelka mrchy Simony ze seriálových Rodinných pout pochlubila, je zasnoubená a s partnerem Michalem Topolem (35) chystají svatbu. Sice skromnou, ale nic to nemění na tom, že by si Alice přála vypadat ve svatební den jako princezna. Proto tedy začala pilně hubnout do šatů.

Motivace to byla zřejmě výborná a výsledek na sebe přitom nenechal dlouho čekat. „Tak přátelé, původně jsem si myslela, že sem ty fotky nedám, takhle mě vyfotil potají Michal Topol (on umí hodně potěšit),abych prý viděla co se mnou běhání dělá,“ odhalila sexbomba a zveřejnila fotky, na nichž je zachycena v podstatě celá její postava, ačkoliv bohužel bez hlavy.

Každopádně trup, zadek, bříško i nohy v bikinách vynikly, a tak můžete sami posoudit, jak se Bendové hubnutí daří. „Prý už nemám p**el jako buben od pračky,“ smála se herečka slovům svého nastávajícího. „Ale chci to zlepšit, to je jasný,dneska mám v plánu 13 km, jestli mi neupadnou hnáty. Jo a taky se od léta dokopávám ke cvičení břicha. Tak od 1.října, noooo. Přeju krásný a zdravý den,“ prozradila své příznivce Alice.

„Jo a ty hnusný botičky, co mám vidět na noze na první fotce, tak ty jsem dostala od maminky(tak proto je nosím a taky proto,že mi řekla,že jsou zdravotní a že pak nebolí záda a paty)," odhalila tajemství z fotky Bendová

Dočkala se řady pochvalných komentářů a komplimentů ze všech stran. Dokonce si mohla počíst i nějakou tu nevyžádanou radu ohledně toho, aby raději kombinovala více druhů cvičení a nezatěžovala tak jen jednu partii těla. 

VIDEO: Alice Bendová prozradila detaily svatby! A pilně hubne do šatů

Video
Video se připravuje ...

Alice Bendová prozradila detaily svatby! A pilně hubne do šatů Markéta Reinischová

Fotogalerie
65 fotografií