Bendová patří bezesporu k nejžhavějším tvářím českého showbyznysu. Budoucí manželka Michala Topola se pyšní výstavným poprsím, zadečkem, bříškem i nožkami, které velmi často předvádí v titěrných bikinách u bazénu a u moře. Česko nyní zmítají mrazy a Bendová si posteskla po teplu a pláži plavkovou vzpomínkou z loňského léta. Ačkoliv položená na kamenitém břehu vypadá dokonale, ona sama si to nemyslí.

Video: Alice Bendová: Já stará bába vedle chlapa, co zhubl 14 kilo

Video
Video se připravuje ...

Alice Bendová: Já stará bába vedle chlapa, co zhubl 14 kilo 

„Tady jsem si připadala jako hroch, tak jsem zvědavá, co budu říkat letos, až si sundám těch dvacet vrstev a vlítnu do plavek,“ překvapila kritikou ke svým úplně normálním křivkám. Herečka přiznala, že si dává do těla, aby to znovu „nebylo tak děsivý“, ale vrátit se do formy podle ní už není tak snadné. „Jak je člověk v pubertě, tak lítaj hormony jak splašený a všechno jde pomaleji,“ povzdechla si.

Fanoušci vnadné Bendové s ní zásadně nesouhlasí. „Jakej hroch? Úhoř mezi šutrama,“ lichotila jí jedna z komentujících. „Hroch? Jen jestli to Alice s tou sebekritikou trochu nepřeháníte. Za mě 1-,“ ohodnotila ji známkou další. Jiná fanynka Alenu podezírala, zda za předstíranou sebekritikou nestojí snaha vyprosit si pochvaly: „Stále podobné komentáře, jak jsem tlustá, a teď čekám, že mi to budete vyvracet,“ vzkázala jí upřímně.

VIDEO: Alice Bendová zhubla 8 kilo! Dieta a kilometrové túry jí pomohly ke štíhlosti

Video
Video se připravuje ...

Alice Bendová zhubla 8 kilo! Dieta a kilometrové túry jí pomohly ke štíhlosti Markéta Reinischová

Fotogalerie
51 fotografií