Zatloukat, zatloukat, zatloukat… známá rada doktora Plzáka na spokojený partnerský život nepůjde v tomto případně moc dobře uplatit. Přítel Alice Bendové totiž svou milou chytil přímo při činu a ještě ji u toho natočil na mobil. „Teď se jdeme podívat, co dělá Ála ve špajzu. Mám podezření, že tam něco kuje,“ hlásí Michal Topol kráčeje s mobilem v ruce domem, který společně s Alicí Bendovou obývají.

„Co tady děláš?“ Zaburácí o dvanáct let mladší Michal Topol na svoji slavnou partnerku. „Uklízím špajz,“ snaží se Alice Bendová zamaskovat, že z krabice plné cukroví ujídá plnými hrstmi. „Pusou, jo?“ Nedá se a oponuje jí Michal. To už se ale Alice vzpamatuje a oboří se: „Nech mě! Chtěla jsem si jen dát svačinku.“ Celou partnerskou názorovou výměnu pak herečka pro pobavení svých fanoušků nahrála na instagram. A video nezůstalo bez odezvy.

VIDEO: Alice Bendová: Já stará bába vedle chlapa, co zhubl 14 kilo

Video
Video se připravuje ...

Alice Bendová: Já stará bába vedle chlapa co zhubl 14 kilo 

„To zas v létě budeme shánět letní plavky na zimní p*del,“ okomentovala video viditelně pobavená sestra Alice Bendové Andrea, která je cukrářkou. „Já nechápu, proč mě nenechá v klidu uklidit špajz. Mám mimochodem hodně roztomilý vlásky a i ta macatá ručička stojí za pozornost,“ přidala popisek ke zveřejněnému videozáznamu vtipně a sebekriticky samotná Alice. Ta je pověstná nejen svými bujnými křivkami, ale také poměrně častými veřejně pronášenými rozhodnutími dietně se stravovat a cvičit.  

VIDEO: Alice Bendová: Dostane se letos do svého apartmánu na Kanárech?

Video
Video se připravuje ...

Alice Bendová: Dostane se letos do svého apartmánu na Kanárech? Markéta Reinischová

Fotogalerie
54 fotografií