Zpěvák seskupení Šlapeto vždy vážil okolo 150 kilogramů, což mu činilo problémy v pohybu, dýchání a hlavně se mu zhoršovala cukrovka. Proto se pustil do přísné diety, přidal pohyb a podařilo se mu shodit 60 kilogramů!

„Čeká mě ještě jedna operace nohy, doufám, že už poslední, a měl bych mít klid,“ řekl Blesku loni v září scenárista a producent zábavných pořadů, který se léta přátelil s Karlem Gottem (†80).

Ale zřejmě se mu v posledních dnech přitížilo, protože jeho manželka Táňa na sociální síti sdílela jeho fotku se slovy, ze kterých mrazí: „Prosím, dýchej!“ Ještě předtím naznačila, že někdo, kdo je jí blízký, leží v nemocnici. „Tak teď leží jeden Indián sám na Bulovce. A ani o tom neví. Tak na něj zkuste prosím se mnou myslet. Třeba mu to pomůže.“

VIDEO: Radan Dolejš ze Šlapeta zhubl 60 kilo! Teprve další operace rozhodne.

Video
Video se připravuje ...

Radan Dolejš ze Šlapeta zhubl 60 kilo! Teprve další operace rozhodne. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Není vyloučené, že se Radan Dolejš nakazil virem covid-19, což by s jeho cukrovkou byl velký problém. 29. října na sociální síť muzikant umístil tento příspěvek, z něhož vyplývá, že v kapele Šlapeto je nákaza.

„Vážení a milí přátelé, kamarádi, drazí fanoušci, vzácné fanynky a nejdražší fanouščata: Vida nevida toho korona vida. Nejen, že dělá z našich nejbližších nemocné, ale bezděčně vytváří velká hejna dalších pacientů, na které se kvůli jeho řádění zapomíná, a jejich prosby o pomoc teď nikdo nevyslyší. Je nám to velmi líto, že vám, s bolestí v srdci, musíme sdělit, že člen náš nejvzácnější, a to Oťas Litomiský, byl hejnem dychtivých chorob stažen ze šlapeťáckého pódia na nemocniční lůžko a nějakou, bohužel ne bezvýznamnou, dobu si na něm pobude.“

VIDEO: Radan Dolejš na premiéře Čarodějky: František Janeček ještě nikdy nezklamal!

Video
Video se připravuje ...

Radan Dolejš na premiéře Čarodějky: František Janeček ještě nikdy nezklamal! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
10 fotografií