Kdo nezná Alici Bendovou jako herečku, kterou režiséři rádi obsazují do rolí sexy potvor, jistě si vybaví její přednosti, které jako kdyby zub času vůbec nepoznamenal. Ty každoročně vystavuje v plavkách, ať už na plážích Kanárských ostrovů, kde má vlastní apartmán, nebo doma u bazénu.

Vzhledem k pandemii koronaviru se za poslední rok herečka u oře příliš neohřála. Všechno to ale zachraňuje bazén, do kterého nemá problém vlézt, i když voda není zrovna žádné „kafíčko“. „Pááátek! Teplo, klid, slunce, jídlo, grilčo, koupání, chlazené pivínko a večer film. Rodina nade vše,“ pochlubila se ideálním program na začátek víkendu.

Pozornost jejích sledujících se však upřela k tomu, co viděli na fotce, což jsou Aliciny bujné vnady, které nasoukala do těsných trojúhelníčkových bikin. A tak není divu, že pánové tu podívanou „hlasitě“ komentovali. „Pěkný čičinky,“ zněl například jeden z oplzlejších komentářů. „No konečně, už jsem se začal bát,“ vyjádřil se k fotce další ctitel, který si musel  tento rok na Alici Bendovou v plavkách počkat až do června. Počasí totiž letos radovánkám u vody v Česku příliš nepřeje.

VIDEO: Alice Bendová: Já stará bába vedle chlapa, co zhubl 14 kilo

Video
Video se připravuje ...

Alice Bendová: Já stará bába vedle chlapa co zhubl 14 kilo 

Fotogalerie
54 fotografií