Ty před odchodem na předávání hudebních cen měla i Anička Slováčková. „Když pospícháš na Slavíka, ale kočka se ti vyzvrací uprostřed kuchyně,“ pochlubila se na sociální síti zpěvačka.

Nakonec vše stihla, na rozdíl od maminky Dády, kterou údajně domácí práce zdržely doma celý večer, alespoň podle slov jejího muže. „Ona má dneska nějaké domácí práce, nebo nevim,“ řekl jen vyhýbavě. Anička sice přišla v doprovodu kamaráda Milana Peroutky (32), ale věnovala se i otci. 

„Přišel jsem sám, Dáda má doma nějaké domácí práce, ale užiju si to s Aničkou a dalšími kolegy, kterých je tady dost. Aničky ‚Slavičí čas‘ ještě přijde a já doufám, že se toho dočkám,“ řekl Blesku Slováček, který byl velmi dobře naladěný a bylo vidět, že se mezi kolegy cítí jako ryba ve vodě. 

Video
Video se připravuje ...

Mirai Navrátil Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Anička se nechtěla celý večer trápit v lodičkách na jehách, a tak si k modrým šatům obula kotníkové boty. „Chtěla jsem být trochu za punkerku,“ smála se zpěvačka. To její doprovod Milan Peroutka měl na míru šitý sametový oblek ve fialové barvě a místo kravaty nebo motýlka měl sponu s brilianty v hodnotě půl milionu korun! 

„Mám to jen půjčené, snad to neztratím. Anička tomu říká placka šerifa, ale mně se to líbí,“ netajil se Peroutka. 

Fotogalerie
44 fotografií