Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Svět modelingu pláče: Finalistka Miss Universe (†23) zemřela po pádu z koně!

Autor: pma - 
7. května 2023
05:00

Třiadvacetiletá australská modelka a finalistka Miss Universe Sienna Weirová zahynula po pádu z koně v rodné Austrálii. Kráska ležela několik týdnů v kómatu, nakonec ale rozsáhlým zraněním podlehla. Rodina o ženině skonu informovala na sociálních sítích.

Obrovskou bolest zažívá v posledních dnech australská modelingová scéna. Ve věku pouhých třiadvaceti let zemřela nadějná modelka Sienna Weirová. Ta se stala finalistkou soutěže Miss Universe Australia 2022.

K osudné nehodě došlo podle deníku The New York Post 2. dubna. Kráska se vydala na trénink parkuru se svým koněm, ze kterého ale spadla. Mladá jezdkyně byla převezena do nemocnice Westmead, kde strávila v kómatu několik týdnů na jednotce intenzivní péče. Zdravotní stav nadějné modelky se ale nelepšil a žena svým zraněním před pár dny podlehla.

Zpráva o Siennině smrti zasáhla kromě rodiny a nejbližších i australskou veřejnost. „Nebe dnes získalo toho nejkrásnějšího anděla,“ napsal jeden z ženiných fanoušků na sociální sítě. „Bude mi z tebe chybět úplně všechno, Sienno,“ komentoval příspěvek další člověk.

Ke skonu krásné modelky se na sociálních sítích vyjádřila i agentura Scoop Management, jež s ní pracovala. „Navždy zůstaneš v našich srdcích,“ napsala agentura, načež připojila video s fotografiemi zesnulé Sienny.

Modelka vystudovala anglickou literaturu a psychologii na univerzitě v Sydney. Nejraději měla dle jejích slov gotickou poezii, která jí učarovala. Největší vášeň ale našla v koních, konkrétně v parkurové jízdě. „Moje rodina si není úplně jistá, kde se tato vášeň vzala, ale na koni jezdím od svých tří let a nedokážu si bez něj představit svůj život,“ řekla Sienna před pár měsíci v rozhovoru pro Gold Coast Magazine.

V následujících měsících se chtěla Sienna přestěhovat za sestrou a jejími dětmi do Velké Británie. V plánu měla kráska rozvíjení profesní kariéry a hodlala se zaměřit i na své portfolio na sociálních sítích.

Video  Naomi Campbell: První modelka tmavé pleti, která dobyla svět.  - Videohub
Video se připravuje ...

Marián Zimáň ( 7. května 2023 08:41 )

A co je na tom divného? Bouchla se do hlavy o noční stolek. A to mívá kolikrát i fatální následky.

Zobrazit celou diskusi