Tragický příběh influencerky Anny Kolyadaové, kterou na instagramu sledovalo na 10 tisíc followerů, možná bude pro mnoho jejích fanoušků, co věřili každému jejímu slovu a každé její radě, důležitou připomínkou, jak důležité je být obezřetní při užívání léků a doplňků stravy. Teprve dvaadvacetiletá modelka totiž zemřela kvůli tomu, že užívala podezřelé kapky na zlepšení imunity.

Anna Kolyadaová měla podle DailyMailu minulý týden letět do Dubaje, jenže už cestou na letiště se jí udělalo zle. Poté, co zkolabovala, byla převezena do nemocnice, kde se potýkala s řadou zdravotních problémů - trpěla nahromaděnou vodou v plicích, měla septický šok, otravu krve a selhávalo jí srdce. Po desetidenním boji nakonec svůj boj o život bohužel prohrála.

Případem už se  aktuálně zabývá ruská policie, která tragickou smrt mladé krásky vyšetřuje. Podle všeho je příčina její smrti jasná - zapříčinily ji japonské kapky, které si půvabná Anna objednala z online lékárny. Ty mají podporovat obranyschopnost lidského těla a vyrábějí se, poněkud kontroverzně, z placent odebraných ženám bezprostředně po porodu, při kterém nenastaly žádné komplikace. Anna si je aplikovala pomocí kapaček.

Video
Video se připravuje ...

Nebezpečný kousek ruské modelky YouTube/Instagram

Produkt užíval také modelčin partner Dmitrij Zhulin (43), movitý podnikatel, u kterého se také objevily podobné příznaky. Ten je však, na rozdíl od Anny, momentálně mimo ohrožení života. 

To, že oba dva mladí lidé začali užívat lék, aniž by probrali dávkování se svým lékařem, se ukázalo být neskutečným hazardem. Anna se přitom kromě modelingu věnovala i studiu medicíny a aktuálně se nacházela už v posledním, pátém ročníku...
Fotogalerie
13 fotografií