Modelka má za sebou operaci, která ji konečně zbavila prasklého implantátu. „Silikon mohl být prasklý už třeba 5 let, nic jsem na sobě nepoznala. Řešit jsem to tehdy nemohla, protože jsem chvíli nato zjistila, že jsem ve druhém měsíci těhotenství,“ přiznala Super.cz Dotková, kterou na prasklý implantát upozornil lékař během preventivní prohlídky.

Na samotné vložení silikonů má ovšem Nikol jen děsivé vzpomínky. „Byla jsem deset hodin na sále bez narkózy. Měla jsem rozpíchané obě ruce, abych necítila bolest, tedy jsem byla zřejmě i pod léky. Pan doktor si zašel občas během operace na kávu a řekl mi: Zlatíčko, za chvíli se vrátím, neboj, za chvíli to bude hotové,“ svěřila se Dotková před časem svým fanouškům.

Ležela jsem tam celá rozklepaná a byla mi zima. Mám na to hodně špatné vzpomínky. Co vím, tak slečna přede mnou skončila v nemocnici, já z toho vyvázla takhle. Ve čtyři ráno jsem krvácela, tak mi to obvázali. Druhý den se mi ozval úřad, zda vím, že má doktor zákaz operací. Byla jsem v šoku, hned jsem zavolala mamce, která si mě odvezla,“ zavzpomínala modelka na okamžiky hrůzy.

Po nedávném vyndání implantátů navíc zjistila, že jí tehdejší lékař vložil silikony neodpovídající velikosti, na které se předtím domluvili, navíc měl být implantát už staršího původu.

Modelka proto apeluje na ostatní ženy, které se rozhodují podobný zákrok podstoupit, aby si pečlivě vybíraly kliniku. Sama se umělých ňader nyní zbavila a zatím zůstává u svých přírodních.

Video
Video se připravuje ...

Dominika Mesarošová a její obří vnady v akci! Po porodu syna je zpět ve formě Markéta Reinischová

Fotogalerie
25 fotografií