Alice velmi ráda jí, a tak se bez pravidelného pohybu neobejde. „Ano, běhám, skoro každý den, nebo obden, aby si ty moje svaly, úpony a šlachy odfrkly. Běhám 5-7 km. Jinak to prostě nejde. Bez pohybu by ze mě byla hodně rychle bába. Samozřejmě že se přemlouvám, nechce se mi. NIKDY,“ přiznala se na sociální síti Bendová.

Občas ji prý trápí kila navíc, protože dobrému jídlu nedokáže odolat. Ale pořád má sexy tělo.

Video
Video se připravuje ...

Dva roky zasnoubená Alice Bendová (49): Pravda o její svatbě! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

„Přemlouvám se, abych ho nevdechla. Miluju všechno, sladký, slaný, kyselý… Ale už to prostě nejde. Přechod klepe na dveře, a když bych se zastavila právě teď, tak mě za rok nikdo nepozná,“ tvrdí herečka, která se velmi ráda vystavuje v bikinách.

„Takže tak, jak jsem dřív měla postavu zadarmo, mohla jsem jíst všechno, tak to už dnes neplatí. Musela jsem dokonce začít používat i kvalitní kosmetiku a bez faktoru nevylezu na sluníčko. A musím se protahovat (hodně) každý den, jinak jsem tuhá jako stará kráva,“ dodává.

A právě pro její upřímnost ji fanoušci milují. Alice se nechlubí dokonalým tělem nebo dokonalým bydlením, ale ukazuje realitu. Občas nepořádek, ale hlavně všude chlupy od její psí smečky…

Fotogalerie
52 fotografií