Kim Kardashianová si svou luxusní vilu v Malibu přímo na pláži koupila už v roce 2022 od finančníka Adama Weisse (42), který ji čtyři roky předtím získal od Cindy Crawfordové a jejího manžela. Na stěhování si ale slavná kráska musela počkat, protože se sídlo rozhodla celé nákladně zrekonstruovat. Nyní už je konečně renovace ve finále a na místo se sjíždí první kamiony s jejími věcmi! 

Sídlo za v přepočtu miliardu a půl českých korun má čtyři ložnice, obrovskou šatnu, šest koupelen, vlastní posilovnu, venkovní tenisové kurty, soukromé lázně, velký bazén či altánek s krbem. Nechybí ani vlastní soukromá pláž, která je vzdálena jen pár metrů. 

O vysněné nemovitosti se Kim rozpovídala i v reality show The Kardashians, která navazuje na předchozí Držte krok s Kardashians. Místo prý bude ideální na pořádání večírků a vyhovovat by mělo i jejím čtyřem dětem, které má s kontroverzním rapperem Kanyem Westem (46). 

„Tohle byl vždycky můj sen... Nemůžu uvěřit, že jsem to dokázala a splnila si ho. Nikdy by mě nenapadlo, že by se to mohlo stát,“ rozplývala se v pořadu před kamerami a svými sestrami. A zdá se, že ostatní „Kardashianky“ jí rezidenci schválily: podle nejmladší Khloé (39) je vila s výhledem na oceán úplnou oázou.

 „Lidé si myslí, že máme všechno možné a je to pro mě normální. Ale není to normální, my to víme. Stála jsem na pláži a po tváři mi tekly slzy... Říkala jsem si ,do pr*ele, fakt jsem to dokázala!‘“ přiznala dojatá Kim. Do vysněného sídla by se měla nastěhovat ještě letos v létě. 

Video
Video se připravuje ...

Kim Kardashianová umí být sexy. Instagram

Fotogalerie
72 fotografií