V dnešním online světě jsou sociální sítě plné překvapení a nečekaných momentů. A překročit hranice konvencí se podařilo i známé influencerce a profesionální celebritě Kim Kardashianové, která na svém profilu sdílela sérii fotek i video, jaké by u ní rozhodně nikdo nečekal. Svůdná kráska, pověstná svými častými návštěvami fitness center, kde tuží své božské tělíčko, v něm předvedla svou až nečekanou pružnost.

Ať už to byla od bývalé manželky rappera Kanye Westa (46) alias Ye pouhá snaha získat pozornost za každou cenu, nebo odvážný projev dost originálního osobního stylu, to necháme na vás. Jisté však je, že záběrům kraloval především Kimin zadeček. Přestože tato dáma popírá, že by v něm měla silikonové výplně či že by podstoupila takzvaný brazilský butt-lift, tedy pozvednutí pozadí, jisté je, že je k její útlé postavě až nepoměrně veliký.

Video
Video se připravuje ...

Kim Kardashian šokovala ve Vatikánu! Profimedia

Nijak však Kim neomezuje! Ba právě naopak. I s notně zaříznutými tangy, v nichž její macaté půlky obzvlášť vynikly, dokáže na pláži v písku předvést bez přehánění artistické číslo, s nímž by se nemusela stydět vystupovat někde v manéži. Samozřejmě, jak tomu tak bývá, její fanoušci se rozdělili na dva tábory. Někteří oceňují její hravost a vlastně i odvahu sdílet takové záběry, jiným zase přišlo Kimino chování poměrně infantilní... Co myslíte vy?

Fotogalerie
62 fotografií