Herečka Lucie Benešová, kterou si televizní diváci zamilovali coby svéráznou výčepní Rózu v seriálu Slunečná anebo jako praštěnou Heduš ve Vinařích, ví moc dobře, jak na sociálních sítích potěšit své příznivce. I nedlouho před padesátkou se totiž pyšní skvělým tělem a velkým, přírodním poprsím, které se nestydí ukázat. Například ve spodním prádle či v plavkách.

Aktuálně místo toho, aby pózovala na červeném koberci po boku jiných celebrit, případně svého neméně známého manžela, herce Tomáše Matonohy (52), vyrazila s rodinou na dovolenou. Cílovou destinací se pro ně stal na dva týdny Trogir, tedy turisticky vyhledávané lázeňské městečko na pobřeží Jaderského moře v Chorvatsku.

Video
Video se připravuje ...

Sexbomba ze Slunečné Benešová (47) o nahých fotkách: Šla by do toho po 30 letech znovu? Markéta Reinischová

„Moje nové, prázdninové, dovolenkové předsevzetí je, že každé ráno budu chodit plavat do moře. Takovou kozí stezkou, kde bydlíme,“ svěřila se v instastories slavná plavovláska s tím, že voda je takhle po ránu „pecka“. Sdílela také své postřehy i o tom, že je v Chorvatsku spousta lidí a jak je tam překvapivě draho. Jenom málokdo se ale mohl soustředit na něco jiného než její dekolt...

Představitelka filmových femme fatale totiž snímky, na nichž hraje prim její poprsí uvězněné v barevných bikinách, k radosti svých followerů rozhodně nešetří. A kromě toho je pravdou, že i bez make-upu jí to velice sluší - i když bez obalu přiznává svůj věk, nehyzdí se botoxem a plastickými operacemi a stárne zcela přirozeně. Což je v dnešním světě umělé krásy rozhodně výjimkou.

Fotogalerie
72 fotografií