Plavovlasá Lucie Benešová vždy patřila k herečkám, které se před kamerou zrovna dvakrát neostýchaly. Její ňadra mohli televizní diváci obdivovat například ve filmu Vekslák aneb Staré zlaté časy, zahrála si i v erotickém filmu Peklo v řetězech a také nafotila sérii aktů pro pánský časopis Playboy. Manželka herce Tomáše Matonohy (51) nicméně zraje jako víno a vědí to i filmaři kolem ní. Však jak se sama pochlubila - i ve svém věku ještě stále natáčí „košilaté scény“.

„Ale nebojte, jenom v rámci slušnosti a možnosti. Ty opravdový jsou pro mladší,“ dodávala jedním dechem, a zároveň se na sociální síti pochlubila selfíčkem přímo z natáčení. Outfit, který pro danou scénu oblékla, byl vskutku košilatý - šlo totiž o černou krajkovanou košilku s velice hlubokým výstřihem, co dával všem na odiv její jaksepatří naditý dekolt. A i když každý musel uznat, že do kapsy klidně strčí i herečky o generaci mladší, ona sama zastává podstatně kritičtější postoj.

Video
Video se připravuje ...

Sexbomba ze Slunečné Benešová (47) o nahých fotkách: Šla by do toho po 30 letech znovu? Markéta Reinischová

„Já to už spíš vidím na ty matky a babičky,“ odhaduje své budoucí herecké příležitosti. „Tak to ukládám jako jednu z posledních příležitostí.“ Ať už se jedná o lechtivé scény, dramatické momenty nebo komediální situace, Benešová vždy dokáže přesvědčivě ztvárnit své role a ukázat nejenom své herecké schopnosti. Byla by škoda, kdyby se její repertoár omezil jenom na maminkovské a babičkovské party, nemyslíte? Stále se má čím pochlubit!

Fotogalerie
80 fotografií