Jedinečnou atmosféru a skleničku prosecca sliboval stánek, kde se kromě šumivých vín nabízela třeba i káva... či osvěžující Aperol Spritz, s nímž mnohé dámy sladily své outfity. Několik slavných dam se totiž dostavilo v oranžové barvě – například silikonem vyztužená a mnoha plastickými operacemi vylepšená Gabriel Jiráčková (23) neboli česká Barbie, co vynesla model barvy jasně pomerančové. Dále přišla zpěvačka Olga Lounová (42), které dělali společnost partner, hokejový trenér Honza, a jejich maličká dcera Arianne (8 měsíců).

Mezi hosty módní přehlídky, na které se ukázaly v roli modelky třeba herečka Barbora Mottlová (36) či zpěvačka Lucie Vondráčková (43), byly známé tváře našeho uměleckého světa – například slavný herecký pár, který tvoří Adéla Gondíková (49) s Jiřím Langmajerem (57). Oba měli skvělou náladu a nezdálo se, že by ji Jiřímu nějak zkazilo zjištění, že se stal obětí posledního žertíku Kamila Bartoška (38) alias Kazmy.

Video
Video se připravuje ...

Kazma si vystřelil z herecké elity: Bartošku, Langmajera, Čermáka a další navlékl do nacistických uniforem! Pavlína Horáková

Ten totiž herce známého třeba z komedií Copak je to za vojáka, Po čem muži touží či ze seriálu Lajna, aniž by cokoliv tušil, zapojil do svého projektu ONEMANSHOW: The Movie. Spolu s několika dalšími hereckými esy, mezi nimiž nechyběl ani samotný Jiří Bartoška (76), jej navlékl do kostýmu nacistického vojáka a natočil s ním několik záběrů k neexistujícímu snímku Tajný zákop, jehož trailer se dostal na veřejnost krátce před filmovým festivalem.

Fotogalerie
32 fotografií