Filmový festival si naplno užila filmová producentka Eliška Kaplický Fuchsová.

Úžasně jsme si to užili, viděli jsme krásné filmy většinou v koprodukci s Českou republikou. S mým mužem nám to vyšlo tak, že někdy hlídal on, někdy jsem hlídala já,“ svěřila se Blesku vdova po známém architektovi, se kterým má dceru Johannu (14). 

Ta už odjela do Prahy a zůstali jsem jen s tou mladší. Johanka je už vyšší než já, celý tatínek,“ netají se Eliška, která svého partnera oslovuje jako svého muže, ale manželé ještě nejsou. 

Video
Video se připravuje ...

Eliška Kaplicky Markéta Reinischová

Ještě jsme to nestihli, máme trošku napilno, protože jsme koupili vilu Čerych v České Skalici, je to takový malý zámek, kde Václav Havel natáčel film Odcházení. Budeme muset dva roky rekonstruovat, pak otvíráme, protože tam tvoříme kreativní centrum, no a pak už se konečně vezmeme. Zámeček je v takovém stavu, že kdybychom to udělali teď, tak by naše svatba byla punk, takže si počkáme ,než si to opravíme, a pak uděláme svatbu,“ pochlubila se Blesku půvabná brunetka.

Poprvé jsem na tento zámeček přijela za svým nevlastním tatínkem Jaroslavem Boučkem a Johannce byl sotva rok. Byla to taková oáza klidu a rozjímání,“ tvrdí Eliška. Bouček (72) byl producentem filmu.  

Fotogalerie
40 fotografií