Jen co vybalila kufry z dovolené z Chorvatska, už zase chystala další bágl na festival do Varů. Nikol Leitgeb, dříve Štíbrová, dorazila do víru festivalu s manželem Petrem. "Asi po dvaceti letech ve Varech. No dobře, po sedmi," prozradila herečka na sociální síti s tím, že na své fanoušky čeká s Petrem u Nespresso stánku, kde jim udělají kafíčko. 

A toho se hned chytla její velká kamarádka Veronika Arichteva. Ta se na kolonádě projížděla na kole. Ale jelikož si zrovna vzala dlouhé šaty, byla strachy bez sebe, aby se jí látka nezapletla do kola. No, měla to o fous. 

Procházku po kolonádě si užila i herečka Jana Švandová, která přijela s celou rodinou. Vyvezla manžela Pavla Satorie, syna Huberta s manželkou i jejich dcerky. A Švandové to jako babičce s krásnými vnučkami skutečně seklo. 

Po počátečním festivalovém shonu dorazila do klidnějších dnů také Veronika Kopřivová. Její dvouletá dcera Ella si festival ihned zamilovala. Jen co ji Veronika vzala do denního baru, se svou stejně starou kamarádkou do sebe koply dětský drink a pařily jako o závod. Kopřivová měla v dalších chvílích plné ruce jídla, že už kočár musela tlačit břichem a pití vzala do zubů. Taková je realita maminek.

Pozornost upoutal i herec Jaroslav Dušek, který přijel na festival kvůli novému filmu Dvě slova jako klíč. Jenže jak je u něj zvykem, rád chodí naboso, ani tentokrát neudělal výjimku. No, i když vlastně ano. Nazul si alespoň plážové žabky. 

Po karlovarské kolonádě se trousí řada známých tváří. Například Vladimír Javorský se vydal na procházku s batohem. Cigárko po cestě si vychutnával herec Martin Finger s přítelkyní Barborou Vráblíkovou, to bisexuální modelka Daniela Zálešáková se svým zámožným partnerem Josefem Smolíkem si zase pochutnali na karlovarské oplatce. 

Filmový festival už tradičně přilákal i českou Barbie GabrielJiráčkovou.  A nenechal si ho ujít ani Ondřej Sokol nebo herečka Adéla Gondíková s manželem Jiřím Langmajerem.

Video
Video se připravuje ...

Nikol Švantnerová na UniCredit party Markéta Reinischová

Fotogalerie
77 fotografií