Filmový festival v Karlových Varech přilákal celou řadu známých tváří a osobností (nejenom) české kinematografie, co plní přední stránky médií. Vlastně se téměř nemůže stát, aby se tu všichni vzájemně dříve či později nepotkali - ať už na party, na kolonádě nebo v kinosále. A k tomu přesně došlo v případě scenáristy Petra Kolečka (39), jeho manželky, modelky Anety Vignerové (35), a jeho ex-milenky Denisy Nesvačilové (31), s níž měl po rozchodu - nerozchodu s matkou svého malého synka Jiříka (3) pletky.

Kolečko, jenž stojí za úspěšnými seriály Most! či Osada a také za filmy Padesátka nebo Zbožňovaný, se přitom nechal slyšet, že chce mít klid... „Už mě to všechno se*e, je toho nějak moc,“ posteskl si Blesku muž, jenž jednu dobu neúmyslně bavil národ svými milostnými "kolečky" od Denisy k Anetě a od Anety k Denise. A přece se mu v časných ranních hodinách podařilo skončit ve stejném baru s oběma ženami, které mu zamotaly hlavu!

Rusovlasá Nesvačilová se totiž nejprve bavila v baru Public Interest nahoře v Puppu, kde pobyla hodinu, aby se pak zhruba o půl čtvrté ráno přesunula do Bechers baru. Říká se totiž, že tam lépe hrají, a ona si společně s partou svých přátel, mezi které patří i třeba primácký moderátor Josef Mádle (30), chtěla zatančit. Po čtvrté hodině ranní ovšem do toho samého podniku dorazil taxíkem i Kolečko s Vignerovou.

Video
Video se připravuje ...

Petr Kolečko v Epicentru Blesku na MFFKV Pavlína Horáková

Přestože je do podniku nejdříve nechtěli pustit a dostali se tam až na druhý pokus, nepochybně se v malém prostoru potkat s Denisou museli... Podle našich zdrojů přímo z místa tam všichni dohromady pobyli zhruba hodinu. Jenom málokdo si v lehkých obavách nevzpomněl na incident, kdy temperamentní Denisa pořezala Petra na ruce nožem, když zrovna vyndavala nádobí z myčky - ale tentokrát naštěstí k tak vyhroceným situacím nedošlo. Po páté hodině ranní jak Denisa, tak Petr s Anetou postupně odešli...

Přitom ještě o víkendu to vypadalo, že rodiče roztomilého kloučka se ve Varech dlouho neohřejí... „Možná budeme muset jet domů, protože Jiříček je nemocný a hlídá ho babička. Když zůstaneme, tak nepůjdeme na mejdan, ale s přáteli na večeři a pojmeme to romanticky a v poklidu,“ svěřila se Blesku Aneta před nedělní přehlídkou. Nakonec ale ve Varech zůstali a neodpírají si ani zábavu večerního života. Byť leckdy dojde na ošemetné okamžiky...

Fotogalerie
69 fotografií