Kolečko nechybí téměř na každé přehlídce, kde jeho manželka Aneta předvádí. Nejinak tomu bylo na módní show Zuzany Lešák Černé v hotelu Imperial. Scenárista měl zarezervovaných hned několik míst v první řadě. 

Byla jsem Petra podpořit na jeho akci a on zase přišel na tu moji. Myslím, že tak je to správné, že se oba podporujeme. Kytku asi nedostanu, protože Petr byl rád, že to sem stihl, ale jsem ráda, že je tady se mnou,“ řekla Blesku kráska, které to na mole neskutečně seklo. A zatímco Vignerová byla ve skvělé náladě a neustále se smála, její muž byl tak trochu neruda. 

Odmítl mluvit s médii a tvářil se jak čert. „Už mě to všechno s..e, je toho nějak moc,“ vyštěkával Kolečko, který si z Varů odváží šek na 200 tisíc korun od Filmové nadace. Zvítězil v hlavní kategorii za scénář k filmu S ledem v srdci

Video
Video se připravuje ...

Aneta Vignerová 3 měsíce po tajné svatbě s Kolečkem: Proč to udělali? Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Možná budeme muset jet večer domů, protože Jiříček je nemocný a hlídá ho babička. Když zůstaneme, tak nepůjdeme na mejdan, ale s přáteli na večeři a pojmeme to romanticky a v poklidu,“ svěřila se Blesku Aneta před nedělní přehlídkou, ale nakonec ve Varech zůstali. Kráska se na sociální síti pochlubila večeří v restauraci, kde jich u stolu bylo několik. 

Manželé si to užívali skutečně v poklidu a neobjevili se ani na luxusní party UniCredit.

Fotogalerie
103 fotografií