Před rokem trávila Iva Kubelková na filmovém festivalu spoustu času a doprovod jí dělaly obě dcery, jak Natálka, tak Karolína. 

Kája je nemocná, tak musela zůstat doma a Natálka dneska předvádí, tak jsme se přijeli podívat. Jsme tady ale jen na otočku, protože mám pracovní povinnosti, natáčím Showtime,“ řekla Blesku Iva, kterou zanedlouho čekají náročné tréninky na StarDance. 

Video
Video se připravuje ...

Kubelková má strach před StarDance: Bude to hodně bolet!  Markéta Reinischová

Docela se toho děsím, protože vím, že to bude bolet. Hodně bolet. Na pohyb  jsem zvyklá, protože celý život sportuji, ale tohle je úplně jiný pohyb. Sice jsem už tancovala v Bailandu, ale to partner nebyl profesionál, pak v Tvoje tvář má známý hlas, ale to jsou krátké choreografie, takže tady hodně ucítím svaly, o kterých ani nevím. Nejvíc se bojím toho, abych se nezranila, a nemuseli kvůli tomu skončit,“ svěřila se moderátorka, která tancuje s profesionálním tanečníkem Martinem Prágrem

Kubelkové se totiž zranění nevyhýbají, před šesti lety musela na operaci kolene a letos v únoru si vykloubila rameno. Tak snad už si to vybrala a ve StarDance se protancuje až do finále. 

Fotogalerie
124 fotografií