Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Druhá noc ve Varech: Celebrity na tahu! Lahve na hotel i zamilované hrdličky v ulicích

/
  • Celebrity si užívají ve Varech.
    2. července 2023 ● 11:20

    Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech je v plném proudu. V plném proudu jsou pochopitelně i večírky a zábava a tak není divu, že do víru noci se vydaly i celebrity. Někdo se bavil na koncertě, další v baru, Ondřej Brzobohatý ale sbalil pár lahví a šel…

     

  • 1.

    Jiří Macháček

    Jako každý rok se na festivalu ve Varech objevil oblíbený herec Jiří Macháček, který se proslavil nejen díky legendární komedii Samotáři. Nutno říci, že Macháček se ve Varech jako samotář rozhodně nechová, nenechal si ujít sobotní koncert, který si vychutnal s partou přátel, a zdá se, že se skvěle bavil.

  • 2.

    Monika Bagárová

    Do Varů vyrazila i zpěvačka Monika Bagárová. Doprovod jí dělá její nový přítel Leonard Lekaj a zpěvačka po jeho boku jen září. Fotografové je zachytili při noční procházce městem. Zamilovaný pár se sladil do černé barvy a velmi jim to slušelo. Podle smíchu, něžných doteků a polibků se zdá, že jsou spolu skutečně šťastní.

  • 3.

    Ondřej Brzobohatý a Daniela Písařovicová

    Festival si nenechal ujít ani Ondřej Brzobohatý se svou snoubenkou Danielou Písařovicovou. Ještě v sobotu odpoledne se pohybovali po Varech velmi elegantně oblečeni, ovšem po setmění se uvolnili. Ondřej nahodil kraťasy a černý svetřík, Daniela se oblékla v podobném duchu, ovšem mezi lidi se jim zřejmě příliš nechtělo. Sbalili totiž pár přátel a lahví alkoholu a vytratili se…

  • 4.

    Andrea Sestini Hlaváčková

    Vary letos přilákaly i tenistku Andreau Sestini Hlaváčkovou, která se kromě sportovních výkonů proslavila i díky pořadu StarDance. Sobotní večer si užila na koncertu Michala Davida a podle snímků si jeho vystoupení velmi užila.

     

  • 5.

    Denisa Dvořáková

    Za noční zábavou vyrazila i modelka Denisa Dvořáková. Už se trochu zdá, že téhle krásce žádná společenská akce na festivalu neuteče. Na noční tah ovšem zvolila decentnější outfit, než sexy modely, ve kterých se objevila dřív. Alespoň nemusela mít strach, že se při tanci nechtěně odhalí.

  • 6.

    Václav Neužil s manželkou

    Na hotelu nezůstal ani Václav Neužil s manželkou Lenku Neužil Stárkovou. Ti vyrazili na koncert, kde se skvěle bavili s partou přátel.

     

  • 7.

    Pavel Zuna

    Na filmovém festivalu nechybí ani jeden z nejoblíbenějších českých moderátorů Pavel Zuna, který je zde se svou manželkou Danou. Fotografové je potkali při večerní pochůzce městem.

     

     

     

  • 8.

    Marcela Davidová

    V Karlových Varech nechybí ani manželka Michala Davida Marcela, která ho přišla podpořit na včerejší koncert a zřejmě si vychutnala i další hudební vystoupení. Ze snímků je jasné, že si večer skvěle užila.

    Fotogalerie
    101 fotografií

     

    Video
    Video se připravuje ...

    Video ze zahájení karlovarského festivalu Blesk

     

     

     

     

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 3

ELLA Průšová: Celebrity? A kde, každý rok je to stejné, ožerou se, po-blijí schody, potom se v tom válí a my budeme šetřit, aby měli víc chlastu!

(02. 07. 2023 18:51)

Rumprecht: Ale kdepak celebrity. Je to jen nafoukaná svoloč, která neví, co s penězi.

(02. 07. 2023 16:58)

Pipina Královská: Přesně pro toto chování Čechy ve světě pohrdají 🤷‍♀️ Chovají se jako burani 👎 Ovšem u nás jim říkáme celebrity 🤦🏻‍♀️🤢

(02. 07. 2023 15:10)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy