Doteď o nich dvou mluvila jen ona. Americký scénárista, který má na svém kontě i legendární seriál Přátelé, ale na slavnostní zahájení festivalu dorazil ve velmi sdílné náladě. A už z jeho řeči těla bylo jasné, že české topmodelce naprosto propadl.

Slovo dalo slovo…

„Seznámili jsme se v lednu přes seznamku, respektive seznamkovou aplikaci. Já žiji v Los Angeles, ona zase v New Yorku. Měli jsme několik videohovorů přes počítač. V únoru jsme se sešli osobně a od té doby jsme spolu,“ popsal deníku Aha! s tím, že je až zaražený z toho, kolik toho mají společného.

Společný humor

„S ohledem na naši rozdílnou minulost je to poměrně zvláštní. Máme podobné intelektuální zájmy, smysl pro humor a výborně ovládá vějíř…“ komentoval vtipně Pavlínino ovívání během rozhovoru. Dokonce už plánují i společné bydlení!

Stěhování v plánu

„Dá se to tak říct, že se to přesně děje. Většinou jsem s ní v New Yorku, není to tak daleko z L.A.,“ smál se Jeff, který do Česka přijel prvně v životě. Cestu podnikl hlavně proto, aby svou novou lásku pořádně poznal. „Ano, pro mě je nejvýznamnější to, že se dozvím víc o Pavlíně skrze místa, kde vyrůstala. To je nejdůležitější…“ popsal. Dokonce se setkal i s Pavlíninou rodinou v Prostějově. „Viděl jsem místa, která měla ráda jako dítě a byla pro ni důležitá. Do hloubky pochopíte člověka, kterého milujete,“ dodal zamilovaně a nevyloučil, že spolu budou i pracovat. „Popravdě o tom jsme nikdy nemluvili. Nedá se to vyloučit, není to nemožné. Oba píšeme, tak možná najdeme něco, na čem bychom mohli spolupracovat,“ svěřil se. A Pavlína mu to jen odkývala: „To zní zábavně.“

Vypůjčené šaty

V Česku jsou hrdličky už několik týdnů. „Máme opravdu náročný program, je to úplně bláznivý, neměla jsem čas snad ani dýchat,“ vylíčila Aha! s vtipem sobě vlastním. „Jsem v Karlových Varech poprvé i na festivalu, tohle všechno je pro mě úplně nové. Je to jiná atmosféra. Lidi jsou víc v pohodě, nejsou tak sešněrovaní, lidi spolu normálně mluví,“ pochvalovala si. Nádhernou róbu si půjčila, moc velkou hlavu si s tím ale nelámala. „Zkoušela jsem si šaty tak dlouho, než mi nějaké pasovaly. Na festivalu jsme do neděle a pak konečně začnou prázdniny,“ radovala se. Krom toulání Prahou, prý hodlají být hlavně dýl v posteli… Aby tak ne, když z nich chemie jen sálá.

Video
Video se připravuje ...

Pavlína Pořízková s Jeffem Greensteinem na MFF KV: O seznámení na randící aplikaci! Markéta Reinischová, Pavlína Horáková

Fotogalerie
55 fotografií