Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

První afterparty ve Varech: Dolů šly boty i gatě! Trojanovo cigárko, rozjetí StarDance, líbačka Šlégra

/
  • Hosté se užívají festival v Karlových Varech.
    1. července 2023 ● 11:25

    57. ročník filmového festivalu v Karlových Varech byl včera slavnostně zahájen.  Největší hvězdy se prošly po červeném koberci v dešti, podle všeho to ale vypadá, že i tak si užily jak zahájení festivalu, tak i příjemnou pozdější zábavu. Někdy to byla i pořádná divočina…

     

  • 1.

    Ivan Trojan

    Poměrně klidný večer si užil herec Ivan Trojan, ten poseděl na zahrádce baru se svým známým. Fotografové je zastihli v družném hovoru, při kterém si spokojeně pokuřovali. Ovšem jen chvilku, podle snímků to totiž vypadá, že později jim kuřivo došlo a v baru nebylo k dostání. Obsluha herce ale nenechala ve štychu a cigaretu alespoň nabídli z vlastních.

     

  • 2.

    Lenka Neužil Stárková

    Na zahájení filmového festivalu nechyběla ani manželka herce Václava Neužila  - Lenka Neužil Stárková. Ta na slavnostní večer oblékla třpytivou róbu a samozřejmě nemohly chybět botky s vysokým podpatkem, v pozdějších nočních hodinách už ale krásná produkční na podpatcích nevydržela a chodila raději bez bot.

  • 3.

    Jan Onder

    Karlovy Vary, které teď patří hlavně milovníkům kinematografie, přitáhly i Jana Ondera, který přijel ve společnosti své krásné přítelkyně Natálie Otáhalové, se kterou se seznámil díky pořadu StarDance. Do víru festivalové noci se vydali ještě s několika přáteli a podle všeho se dobře bavili.

     

  • 4.

    Lucie Šlégrová a Jiří Šlégr

    Mezi pravidelné návštěvníky festivalu patří i Jiří Šlégr s manželkou Lucií, která nikdy nezklame a své křivky nechává při této příležitosti obdivovat v nejrůznějších rafinovaných róbách. Nezklamala ani letos, kdy nechala svou perfektní postavu vyniknout ve světlých šatech s odhaleným ramenem. Není divu, že Jiří Šlégr nevydržel a před hledáčky fotoaparátů svou manželku začal líbat…

  • 5.

    Zdeněk Podhůrský

    Do Karlových Varů zavítal i herec a moderátor Zdeněk Podhůrský (64), který je znám svou slabostí pro výrazně mladší krásky. Nikoho tak nepřekvapí, že krásy nočního města si nevychutnával sám, ale v doprovodu neznámé krásky…

     

  • 6.

    Noční zábava

    Po slavnostním zahájení festivalu vystoupil před hotelem Thermal Russel Crowe, jehož vystoupení si pochopitelně nenechaly ujít davy fanoušků, kteří byli jeho výkonem nadšeni. Nutno ovšem říci, že včera večer v Karlových Varech několikrát pršelo a někteří z návštěvníků bujaré noční oslavy vzdali, ve městě tak panoval poměrně klid.

     

     

  • 7.

    Gatě dolů

    Ovšem našli se i tací, kteří se filmového festivalu nemohli dočkat a snažili se ulovit co nejzajímavější snímek do svého alba. Neznámý odvážlivec se tak může chlubit snímkem svého holého zadku z míst, kde jen před pár okamžiky stáli ti nejslavnější návštěvníci festivalu.

  • 8.

    Galerie

    Video
    Video se připravuje ...

    Zahájení festivalu v Karlových Varech 2023: Eben s Bartoškou se objali Kateřina Štichová

    Fotogalerie
    142 fotografií

     

     

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 6

Uživatel_5375963: Obojí.

(01. 07. 2023 20:24)

Květoslava Velanova: Nechápu, co to mělo za smysl ukázat holý zadek. Byl na mol nebo zfetovaný???

(01. 07. 2023 18:43)

dostojevskij: Stará herecká garda se musí v hrobech otáčet. Oni jsou holt celebrity!! Jak skučeli v COVIDU!!!!!

(01. 07. 2023 17:40)

ceskarebelka: Nejpěknější róbu měla Aňa Geislerová.

(01. 07. 2023 14:42)

Pavel Cizner: Jsi fakt dementní stařec , zadav se tou svojí závistí (nemáš na ně co ?)

(01. 07. 2023 14:41)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy