„Královna výstřihů“, herečka Jitka Čvančarová, ani letos nezanechala své věrné fanoušky zklamané, i když své přezdívce nedostála. Zatímco většina ročníků filmového festivalu se nesla v duchu nevyslovené soutěže, která dáma vynese výstřih hlubší než Mariánský příkop, tak rok 2023 na červeném koberci byl spíše ve znamení minimalismu. A herečka se tohoto duchu přísně držela.

Většina milovníků filmového umění byla zvyklá, že Čvančarová provětrá na rudém koberci róby, které se vyznačují silnou extravagancí, hlubokým výstřihem nebo minimálně budou obepínat velmi důvěrně její křivky. Letos však vynesla outfit, který žádný z těchto požadavků nesplňoval.

Pro slavnostní příležitost si na sebe oblékla volnou nařasenou róbu fuchsiové barvy, která končila doslova pod bradou jako decentní rolák, kdy rukávy s vysokými průstřihy krásce sahaly až na samotnou deštěm zmáčenou zem… Látka byla bohužel tak tenoučká, že herečce byla v chladném dni viditelně zima. Vše doplnila třpytivým psaníčkem a sandálky na vysokém podpatku.

Lehkou vzpomínku na minulost vyvolala snad jen fuchsiová barva, kterou už v minulosti pro své šaty zvolila. Ale k lesklé upnuté róbě, s dnes již ikonickým výstřihem, z roku 2017 má dnešní výběr z šatníku opravdu daleko.

Video
Video se připravuje ...

TO NEJ Z VARŮ: Megaňadra Jitky Čvančarové na zahajovacím večeru: Co o nich řekla? redakce Blesk

Fotogalerie
65 fotografií