Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Nezapomenutelné róby Jitky Čvančarové: Vary podle jedné tmavovlásky!

/
  • V čem se Jitka v minulosti ukázala ve Varech?
    29. června 2023 ● 19:50

    Gigantická modrá róba nebo extrémní výstřihy... Kdo by si je nepamatoval! Když dorazí herečka Jitka Čvančarová (45) na festival v Karlových Varech, patří vždy mezi naprosté legendy. Její příchod na červený koberec je vždycky napjatě očekáván – Jitčin vkus je totiž ledacos, jen ne nudný. Připomeňte si s námi její památné modely z minulosti! 

  • 1.

    2011

    V roce 2011 se Jitka Čvančarová ve Varech poprvé veřejně ukázala se svým současným manželem, tanečníkem a choreografem Petrem Čadkem (44), kterého poznala během své účasti ve StarDance. Na sobě měla elegantní černé šaty s výstřihem a krajkou, která zakrývala dekolt i paže.

     

  • 2.

    2013

    O dva roky později už Čvančarová a Čadek tvořili stabilní a zavedený pár. Doma už na ně dokonce čekala dcera Elenka... Herečka tehdy vynesla hned několik sexy modelů, mezi nimiž nemohla chybět elegantní černá róba. Tentokrát bez výstřihu a s krátkými rukávy. Doplnila ji náušnicemi a kabelkou Swarovski. Na párty luxusní značky šampaňského Möet pak vynesla jasně modré šaty s pořádně hlubokým výstřihem, které si půjčila z půjčovny. Za zmínku stojí i hereččiny další černé šaty – ty tvořilo v podstatě jen černé spodní prádlo a vrchní vrstva ze síťované látky, přes kterou Jitčiny křivky prosvítaly. 

     

  • 3.

    2014

    Na rok 2014 zvolila herečka velmi sexy světle červené šaty s výstřihem, který silně zvýrazňoval její naditý dekolt. Její malé černé nezůstaly pozadu: tentýž večer se Jitka v Grandhotelu Pupp objevila v minišatech, které ze všeho nejvíc připomínaly negližé. Manžel Petr se vedle ní jen spokojeně usmíval.

  • 4.

    2015

    Následující rok Jitka všechny přesvědčila o tom, že ani ženy s křivkami se rozhodně nemusí bát bílé barvy. Na červený koberec nakráčela v jednoduché bílé róbě s kožešinkou kolem dekoltu. Fanoušci jejích vnadů tehdy zaplakali... 

  • 5.

    2016

    Na příštím ročníku jim to alespoň trochu vynahradila. V roce 2016 vsadila na přiléhavé černo-zlaté šaty s límečkem mandarin, bohatě zdobené krajkou. Kromě toho, že šaty těsně obepínaly její hrudník, měly také průhledné proužky po stranách, skrz které byla vidět hereččina stehna. 

  • 6.

    2017

    Jitčina róba z roku 2017 rozhodně patří mezi ty nejslavnější. Upnuté růžové šaty natolik zvýraznily její poprsí, až se z některých stran dočkala kritiky. Čvančarové to ale nevadilo. „Nejsem stydlínka,“ prohlásila tehdy pro Blesk. 

  • 7.

    2019

    Kritika ale možná přece jen Jitce v hlavě trochu zahlodala, protože v roce 2019 zvolila takový model, který neodhaloval skutečně vůbec nic. V šatech podobného střihu se pak objevovala i na dalších akcích. 

  • 8.

    2021

    V roce 2020 se festival nekonal kvůli pandemii covidu, takže si festival po dvouleté pauze chtěli v roce 2021 všichni o to více vychutnat. Jako by proto Jitka oblékla hned dvoje šaty! „Na šaty od slovenského návrháře Borise Hanečky bylo spotřebováno 25 metrů hedvábné látky a jejich výroba trvala 32 hodin,“ svěřila se Blesku herečka. Později slavné šaty zrecyklovala ještě na předávání Českých lvů. 

  • 9.

    Galerie

    Na všechny fotky se podívejte do galerie!

     

    Video
    Video se připravuje ...

    TO NEJ Z VARŮ: Megaňadra Jitky Čvančarové na zahajovacím večeru: Co o nich řekla? redakce Blesk

     

    Fotogalerie
    292 fotografií

Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy