Poprvé se spolu postavili před kameru již v roce 2012, kdy si zahráli v pohádce Šťastný smolař. Martině Zabranské v té době bylo sice jenom 17 let, ale už tehdy prý po svém starším, ale okouzlujícím hereckém kolegovi pokukovala. Randit spolu začali ale až o řadu let později - a jejich tajná láska vyšla najevo loni během během karlovarského filmového festivalu, kde si s Jiřím Dvořákem bez zábran vyměňovali něžnosti.

Zdálo se, že dvojice prožívá jedno z nejkrásnějších období svých životů a vzájemně na sebe pěli jenom ódy. To, že je dělí neskutečných 28 let a ona by klidně mohla být jeho dcerou, vůbec nevnímali jako překážku. Naopak, působili bez přehánění jako dvě zamilované hrdličky.

Tomu je však podle informací slovenského deníku Nový Čas konec. Přestože Zabranská často cestovala stovky kilometrů za Dvořákem do Čech a on zase za ní na Slovensko, nestačilo to, aby vztah udrželi... „S Jirkou už netvoříme pár,“ potvrdila teď půvabná brunetka.

Video
Video se připravuje ...

Jiří Dvořák jako součást Vivaldiana: Dabuje ho Pierce Brosnan! Šárka Stejskal, Lukáš Červený

„Hlavním důvodem rozchodu byla vzdálenost, která nás oddělovala, a také množství pracovních povinností, které nám neumožňovaly trávit spolu dostatek času. Zůstali jsme však velmi dobří přátelé,“ tvrdí dnes krásná Zábranská, která od chvíle, kdy se proslavila vztahem s vyhledávaným českým hercem, nemá o práci nouzi. Přestože se oba snažili sladit si své nabité pracovní kalendáře, situace se nakonec stala neudržitelnou...

Fotogalerie
37 fotografií