Lily-Rose Deppová vlétla do světa filmu jako sexy uragán. Na kontě má aktuálně nový seriál s názvem The Idol o strastech mladé popové hvězdy Jocelyn a jejím toxickém vztahu s vůdcem sekty Tedrosem, jehož hraje kanadský zpěvák Abel Makkonen Tesfaye (33) známý jako The Weeknd. 

Ve vztahu Jocelyn a Tedrose rozhodně není nouze o sexuální napětí, a nechybí proto bezpočet erotických scén. Leckdy pořádně pikantních – hrátky zahrnují škrcení, nože nebo drogy. Jejich natáčení nicméně mladé a zatím ještě nezkušené herečce prý nedělalo žádný problém! 

Jak se svěřila časopisu People, častá nahota jí prý vzhledem k postavě dávala smysl. „Fyzická nahota postavy, kterou vidíme, odráží její emocionální nahotu,“ říká herečka. Navíc se s postavou slavné zpěvačky hodně ztotožnila. Dublérku, která by jí propůjčila své nahé tělo, tak Lily-Rose s klidným srdcem odmítla. A nelitovala: natáčení nahých scén pro ni prý nakonec bylo dokonce terapeutické. 

A co na její svlékání říkají rodiče? Prý by si zřejmě přáli, aby se více zahalila... Ne ovšem z těch důvodů, které vás možná napadnou. „Nemyslím si, že jakýkoliv rodič chce, aby byla jeho dítěti zima, takže by určitě chtěli, abych si vzala deku,“ prohlásila žertem. 

Na některé ze scén se podívejte v naší galerii!

Video
Video se připravuje ...

Seroš X: Idol Reflex.cz

Fotogalerie
126 fotografií