Modelka Lily-Rose Deppová byla paparazii nachytána, jak se na letišti v Los Angeles bouřlivě a radostně vítá s raperkou 070 Shake. Ta se vlastním jménem jmenuje Danielle Balbuenová.

Lily-Rose, dcera slavného herce Johnnyho Deppa a herečky Vanessy Paradisové (50), se za kudrnatou černovláskou rozeběhla, dlouze ji objímala a vyměnily si spolu také poměrně vášnivý polibek. Tady už to nevypadá ani na blízké přátelství, ale zdá se, že mezi kráskami bude i něco víc.

Po společném setkání se usmívaly a vypadaly šťastně. Lily si doposud své soukromí dost chránila a jen málokdy mluvila o vztazích, nedávno ale udělala výjimku a prozradila, že s Danielle opravdu tvoří pár. „4 měsíce,“ chlubila se. A zatím to vypadá, že jsou stejně zamilované jako na začátku.

Lily-Rose Deppová už v roce 2015 světu oznámila, že se identifikuje jako bisexuálka, zároveň ale uvedla, že nemá ráda žádné nálepky a že její orientace ji nedefinuje. Tatínek Johnny jí tehdy veřejně projevil podporu... Teprve v posledních letech už má sám dost jiných starostí, protože po bouřlivém rozchodu s manželkou Amber Heardovou došlo i na soudy, v nichž se oba  vzájemně obviňovali z domácího násilí. 

Video
Video se připravuje ...

První trailer na film Hot Take: The Depp / Heard Trial Tubi

Fotogalerie
103 fotografií