Herečka a modelka Lily-Rose Deppová 27. května oslavila 23. narozeniny. U té příležitosti se v neděli na svém instagramu pochlubila třemi fotografiemi – na jedné ukázala pugét květin a na dvou sama sebe ve spodní košilce, kalhotkách a s šerpou „birthday princess“, tedy „narozeninová princezna“. 

Blonďatá kráska na fotkách lapá sluneční paprsky a přes průhlednou růžovou košilku jí přitom prosvítají bradavky... Příspěvek si získal značnou pozornost. V komentářích jí blahopřála například Paris Hiltonová (41), modelka Hari Nefová (29), modelka Caroline de Maigretová (47), šéfkuchařka Laura Vitalová (35), herec a skateboardista Nico Hiraga (24) nebo herečka Lindsay Lohanová (35). 

Lily-Rose své rodiče rozhodně nezapře. Dcera herce Johnnyho Deppa a zpěvačky a modelky Vanessy Paradisové (49) se sama vydala na modelingovou i hereckou dráhu. Nedávno se objevila například ve filmech Wolf, Voyagers - Vesmírná mise nebo Silent Night po boku Keiry Knightleyové (37). V současnosti pracuje na nadcházející sérii The Idol.

S tátou se zatím před kamerou neobjevila, do budoucna to ale nevylučuje. Myslím, že nikdy neříkej nikdy. Není to něco, co bych považovala za důležité; co je pro mě zajímavé, je konkrétní postava, kterou mohu, ale nemusím hrát, a příběh, který vypráví,“ řekla v dubnu 2021 pro Entertainment Tonight. „Ale ano, ráda pracuji se skvělými herci,“ dodala tehdy.

VIDEO: Johnny Depp na červeném koberci: Pozdrav česky a ukradený mikrofon

Video
Video se připravuje ...

Johnny Depp na červeném koberci: Pozdrav česky a ukradený mikrofon Blesk

Fotogalerie
107 fotografií