S sebou totiž dámy z klanu Grossových vzaly i kamarádku holek Aničku.  A dámskou sekci doplnily ještě fenkou Qeeny. Tu dokonce vozí po promenádě v Bibione v kočárku, aby zvládla jejich tempo. 

„Normální lidi berou pejska na vodítko,“ posteskla si Natálie Grossová ve stories na instagramu. „My bereme pejska takto,“ ukázala na čtyřnohého mazlíčka v kočárku. „Qeeny, ty se máš!“ vtipkovala a všechno zdokumentovala. Snad jen když mobil zaměřila na starší sestru Denisu, ta vypadala trochu zděšeně. Asi nebyla připravená na natáčení, přece jen má dovolenou.

Mořský vzduch

„Ten mořskej vzduch,“ pochvaluje si na dalších záběrech nadšeně tmavovlasá hvězda Slunečné a muzikálová Glinda z Čarodějky a Meg z Fantoma opery Natálka Grossová.

„Jeli jsme sem autíčkem asi devět hodin, tak si to jdem konečně užít,“ doplnila ji sestra, blonďatá muzikálová tanečnice Denisa, která se věnuje též fotografování.

Holky obvykle za slunkem létají do Dubaje nebo do Ameriky, tentokrát zakotvily v italském Bibione a kromě moře si tu vychutnávají i klasickou italskou kuchyni.

Video
Video se připravuje ...

Natálie Grossová na zkouškách Fantoma: Řekla, jak to mají s Kajumim! Petr Macek, Elmer Carvalho

Fotogalerie
73 fotografií