Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Nalákali ji na zvětšení rtů zdarma: Ohyzdně jí natekly!

Autor: fik - 
26. června 2023
18:50

Jessice Burkové bylo na Instagramu nabídnuto zvětšení rtů zdarma. Rty jí ale do několika minut natekly do dvakrát větší velikosti než je normální a byla v příšerných bolestech. Tvrdí, že proceduru podstoupila už několikrát a neví, kde se stala chyba. Nyní na svém TikTok profilu varuje ostatní před bezplatnými nabídkami online. 

Osmadvacetiletá Jessica se stala virální na TikToku poté, co podstoupila bezplatné zvětšení rtů, které jí bylo nabídnuto na sociální síti Instagram. Na svém profilu sdílela video, kde ukázala, jak katastrofálně procedura dopadla. „Včera jsem si šla nechat udělat rty a stalo se něco hrozného,“ řekla ve videu.

Doktor specializující se na zvětšení rtů na svém instagramovém profilu pořádal soutěž o zvětšení rtů zdarma, kterou Jessica vyhrála. To ještě ale nečekala, co přijde.

Influencerka tento kosmetický zákrok v minulosti podstoupila již několikrát. Teď se jí ale přihodilo něco strašného. Dle sdělení New York Post doktor udělal vše, co měl, ale Jessica již po vpichu cítila, že jsou její rty oteklé.

Než se dostala k autu, cítila, že její rty nejsou v pořádku. Vrátila se tedy k doktorovi, který jí předepsal krém se steroidy. Ten však nepomohl.

Bolelo to jako čert, což by nemělo,“ vypověděla Jessica. „Prakticky hned potom mi zrudla kůže. Věděla jsem, že to definitivně není normální. Než jsem přijela domů, rty jsem měla dvakrát větší, než normálně a začal mi otékat obličej.“

Burková následně zamířila do jiného kosmetického studia, aby jí rty nechali rozpustit. Rty jí poté splaskly a obličej ochabl, avšak po týdnu už se vše vrátilo do normálu.

Ani bolestivá zkušenost Jessicu od této procedury neodradila a jakmile měla rty zase v pořádku, nechala si je znovu zvětšit.

Co bych komukoliv poradila je to, aby jste si udělali průzkum. Pokud najdete někoho, koho si zamilujete a odvádí skvělou práci, držte se ho. Když ale půjdete za někým jiným, ujistěte se, že zvládne udělat to, co po něm požadujete,“ varuje své fanoušky.

Video  Tatérka, umělkyně a modelka Kitty Ink.  - Instagram: kittyink.wildatheart
Video se připravuje ...

ricky ( 2. července 2023 16:44 )

Tento ohavný trend by měl někdo zastavit!

hafblaf ( 30. června 2023 20:20 )

Neví, kde se stala chyba, nedivím se - nefunguje mozek.

Mirek Oldyr ( 30. června 2023 18:09 )

No na ten hnus před zákrokem, se nedá dívat!

testovnik ( 30. června 2023 16:45 )

Kačena ! Nechápu co je na to hezké (případně i zdravé) vypadat jak koupelnová kachnička.

Hestia1 ( 30. června 2023 13:03 )

To vymýšlí lidi, co se tím živí

Zobrazit celou diskusi