Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Lamborghini postaví čtvrť na jihu Španělska: Luxus jen pro vyvolené!

Autor: štt - 
25. června 2023
05:00

Proslulá automobilka představila velkolepý developerský projekt. Na slunném španělském pobřeží hodlá vystavět vilový komplex. Architektura, ale i interiér budov by měl být inspirován slavnými sporťáky!

Lamborghini je symbolem luxusu. Značka, kterou běžně na ulici nepotkáte. Auta vlastní byznysmeni, sportovci nebo influenceři. Na sociálních sítích se pak mají čím chlubit.

Renomé značky si jsou vědomi i její vlastníci a snaží se jej všemi způsoby podpořit. Nyní ve spolupráci se stavební společností Dar Global představili luxusní developerský projekt. Stejně jako auto si ho bude moci dovolit jen hrstka nejbohatších.

„Třiapadesát vil je pečlivě rozmístěno tak, aby se z každé z nich naskýtal nekonečný výhled na moře,“ píše se na stránkách projektu s názvem Tierra Viva. Nová čtvrť vyroste ve svahu nedaleko města Behanavís. Vily by měly nabízet čtyři až šest ložnic, bazén a vlastní prostornou garáž.

Záměrem je propojit unikátní design italských aut s architekturou. Autoři projektu slibují výběr prvotřídních materiálů, cit pro detail a jedinečný zážitek, tedy přesně tak, jako tomu je u slavných vozů.

Video  Italští policisté k převozu orgánů použili sportovní Lamborghini.  - Twitter
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi