Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Děsivý rodinný masakr: Otec (32) tři syny (†3, †4 a †7) vyrovnal do řady a pak je jednoho po druhém popravil

Autor: štt - 
18. června 2023
20:44

Zločin, který se příčí zdravému rozumu. Dvaatřicetiletý Chad Doerman ve čtvrtek odpoledne vzal pušku a postřílel své tři syny. Matku, která chtěla vraždě vlastních dětí zabránit, střelil do ruky. Když na místo dorazili přivolaní policisté, nijak se nebránil. Během výslechu se k vraždám ihned přiznal.

„Tohle je zdaleka ten nejodpornější a nejděsivější zločin, s jakým jsem se kdy setkal,“ uvedl v pátek prokurátor. Soud bezcitného muže obžaloval z tří vražd s přitěžujícími okolnostmi. Jeho kauci vyčíslil v přepočtu na 433 milionů korun. Vyšetřovatelé zatím neoznámili možný motiv vraždy. Dle New York Post se Doerman pouze přiznal, že popravu plánoval mnoho měsíců.

Matka po neúspěšném pokusu svého muže zastavit zavolala na tísňovou linku. Do telefonu neustále opakovala, že „Všechny zabije!“ V traumatizovaném stavu byla převezena do Cincinnatské univerzitní nemocnice. V domě se ještě nacházela malá dcera, které se podařilo před otcem utéct. Víc informací o ní ani o matce nebylo zatím zveřejněno.

Televize WLWT zveřejnila záběry zasahujících policistů. Ti do domu, nacházejícího se v Clermont County, dorazili ve čtvrtek okolo půl páté odpoledne. Na záběrech lze vidět otce, jak sedí na zápraží a vedle sebe má položenou zbraň. „Zvedněte ruce nad hlavu,“ křičí policisté a muž je bez odporu poslechne. Poté jej zakleknou a nasadí mu pouta.

Policisté ihned po příjezdu netušili, k jaké tragédii došlo. Na otázku: „Co se stalo?“ jim Doerman v klidu odpověděl „nic“. Následně na zahradě objevili těla tří chlapců. Jednoho, který se údajně pokusil utéct, otec v běhu zastřelil.

Doerman v pátek do soudní síně dorazil v neprůstřelné vestě. Nyní se nachází ve vazbě a čeká na rozsudek.

Video  Insta Crime Podcast: Náctiletí tyrani z Krupky mučili a znásilnili školáka  - pdc, icp, Jedlička Čebotareva
Video se připravuje ...

Th0r_z_h0r ( 21. června 2023 18:32 )

Odporna zeme, vzor nasich dezolatu. Z toho pak taky plyne, ze jakej pan (vzor), takovej kram. To je realita.

http­s://ct­24.ces­kate­levi­ze.cz­/svet/­3568747-spojene-staty-od-zacatku-roku-zaznamenaly-desitky-pripadu-masove-strelby

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání