Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Co se ještě stane v roce 2023 podle věštkyně Baby Vangy: Jaderná katastrofa i biologická zbraň!

Autor: pma, zf - 
11. června 2023
05:00

Bulharka Vangelija Pandeva Dimitrova-Gušterova (†85) je jednou z nejznámějších jasnovidek. Věštby ženy známé po celém světě jako Baba Vanga se plní s více než 80% úspěšností. Co podle věštkyně čeká lidstvo ještě v letošním roce? Podle věštkyně bychom se měli připravit na ničivou jadernou katastrofu nad Asií nebo na změnu oběžné dráhy Země.

I když světoznámá jasnovidka Vangelija Pandeva Dimitrova-Gušterova (†85), též známá jako Baba Vanga, zemřela před více než čtvrt stoletím, její věštby a předpovědi se naplňují i po její smrti. Týkají se i právě probíhajícího roku.

Podle Bulharky lidstvo v roce 2023 čeká několik zásadních zvratů. Za prvé žena předpověděla, že se změní oběžná dráha naší planety. Ta se během několika desítek tisíců let sice skutečně nepatrně posouvá, větší změna vzdálenosti od Slunce by ale mohla mít na Zemi zničující dopad. Pokud by se naše planeta Slunci přiblížila, může dojít k většímu tání ledovců, které by způsobilo záplavy. Kdyby se Země naopak oddalovala, mohla by nastat kvůli ochlazení doba ledová.

Zákaz přirozených porodů?

Další z předpovědí slepé vizionářky se podle amerického deníku The New York Post týká výbuchu jaderné elektrárny. Z té by se měla následně vyvalit toxická mračna, která se usadí hlavně nad Asií a lidé se kvůli nim nakazí nebezpečnými nemocemi. Právě tato věštba budí velký strach, protože Baba Vanga v minulosti předpověděla, že v roce 1986 dojde k výbuchu jaderné elektrárny v ukrajinském Černobylu.

Jasnovidka předpověděla i obrovské sluneční bouře a že jedna ze světových velmocí použije biologickou zbraň, která zabije statisíce lidí. 

Poměrně nesmyslně však působí predikce, že v roce 2023 budou zakázány přirozené porody a miminka se budou rodit v laboratořích.

Konec světa nastane v roce 5079

Věštkyně málem zemřela už během porodu v roce 1911. Od dětství měla vážné zdravotní problémy a mimo jiné oslepla. Ve 12 letech ji odmrštilo tornádo, které její rodnou obci tehdy zastihlo. Během té doby měla Baba Vanga vidět svou první předpověď a začala věřit tomu, že je předurčena k tomu vidět do budoucnosti a pomáhat lidem.

Vizionářka před svou smrtí v roce 1996 určila i datum, kdy má podle ní přijít definitivní konec světa. Ten má nastat v roce 5079. 

Video  Řítíme se do záhuby? Nejděsivější proroctví Baby Vangy  - Videohub
Video se připravuje ...

Melberi ( 19. července 2023 20:33 )

Tak to si ještě užijeme s Ruskem. No, dost z toho co předpověděla se už vyplnilo.

Uživatel_5629124 ( 1. července 2023 06:28 )

Neskutečný bláboly🙄

msamec3 ( 22. června 2023 09:53 )

Přesně jenom nás okrádají ty hajzlový a mi obyčejný lidi to odneseme ale jsme blbý my že jsme volili takovou debilní vládu která nás normálně tahá do války a všude možně co to je za kriply co tam máme

msamec3 ( 22. června 2023 09:52 )

Ať jde do ***e krava

MarekBadatel ( 15. června 2023 23:09 )

Píšete zmatečně v návalu emocí - vše do jedné věty na jednu hromadu dohromady různé věci.

Zobrazit celou diskusi