Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Mažete se krémem na opalování? Odstrašující fotografie vám ukážou, že byste měli!

Autor: štt - 
19. června 2023
05:00

Sezona plavek a opalování je v plném proudu. Pokud slunečné dny trávíte někde na koupalištích a nepoužíváte přitom opalovací krém, tak zbystřete. Zde jsou odstrašující případy lidí, kteří podcenili ochranu před silným UV zářením.

Existují různé druhy popálenin – od mírného zarudnutí kůže přes její sloupávání až po bolestivé puchýře. Daily Mail našel na TikToku děsivé případy spálení, které vás donutí jít si okamžitě koupit opalovací krém.

Ellie Buchananová ze St. Louis ve státě Missouri sdílela video, na kterém ukazuje všechny zmíněné fáze. Celou zimu se tak těšila, až se opálí, až skončila červená jak rajče.

Když se ráno probudila a podívala se do zrcadla, nejspíš zděšením vykřikla. Její obličej byl oteklý s malými puchýřky. Rty se jí dvojnásobně zvětšily. Třetí den se otok zmenšil a svrchní část pokožky se zkrabatila. Následující dny se začala postupně odlupovat.

Tiktokerka tvořící pod účtem @llioeriin s Ellie soucítila a zveřejnila další šokující video. Dívka v něm má víčka tak opuchlá, že skrze ně nevidí. Avšak někdy vám nepomůže, ani když se pořádně namažete. O tom ví své další tiktokerka @kelcrid22. Její nohy byly natolik spálené, že nemohla dva dny chodit.

Tak co, kolik vrstev si dáte, až budete příště na vašem oblíbeném koupáku?

Video  Ellie ukázala všechny fáze spálení.  - TikTok
Video se připravuje ...

LelujaLuka ( 20. června 2023 13:50 )

Jo, jo, na Bali jsme po jednom dni snorchlovan, kdy jsme si nemohli bezbolestne sednout ani na zachod, dospeli k zaveru, ze do vody lezeme jenom v triku s dlouhym rukavem a leginach a ne pres poledne. Vtipne bylo, jak vzdycky prijel novy turnus bledych evropanu, ti hned vytahli titerne bikiny a zabky... no, a druhy, treti den je clovek ve meste potkal ve volnem obleceni halicim vse. Myslim, ze tim kryli nejednu spaleninku.

Lethys Avaro ( 19. června 2023 11:09 )

Kdyz jsou blbe, tak at trpi.

lollo ( 19. června 2023 08:29 )

Taky jsem takhle už jednou vypadala. Každý si tím musí projít sám.

Zobrazit celou diskusi