Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Štědrý dárce (32) spermatu si dává pauzu: Touží cestovat a potkat opravdovou lásku

Autor: štt - 
11. června 2023
19:01

Je mu teprve 32 let a v průměru každý rok zplodil dvě děti. Hrdý dárce spermií se dlouho v rozhovorech pyšnil svým kontroverzním koníčkem, nyní však vydal šokující oznámení. Proč se Američan rozhodl seknout se svou srdeční zálibou?

Ještě nedávno se Kyle Gordy chvástal, že s dárcovstvím nepřestane, dokud „o něj bude zájem“. Po necelých deseti letech svědomitého plození dětí, však ohlásil konec kariéry, napsal Independent. Muž na svých webových stránkách vydal upřímné prohlášení, v němž se doznal, že dárcovství jej už neuspokojuje.

A není se ani čemu divit. Pro Kylea to byl koníček takřka na plný úvazek. „Mimo dárcovství jsem neměl sexuální život,“ smutně uvedl. Američan totiž svým vzácným materiálem odmítal zbůhdarma plýtvat. Svým klientům chtěl dopřát ten co možná nejlepší produkt s velkou šancí na otěhotnění.

Dárcovství mu však bere příliš mnoho času a úsilí. Kyle, který by se pro druhé rozdal, si uvědomil, že mu nezbývají síly na budování vlastních mileneckých vztahů. Jako správný chlap, co drží slib, splní nasmlouvané objednávky, a poté si chce dopřát zaslouženého odpočinku. Nyní chce cestovat a najít si partnerku.

Pokud jste měli v plánu Kyle kontaktovat, nezoufejte, ještě není všem dnům konec. Muž dále uvedl, že pokud by jeho nová partnerka souhlasila, daroval byl jednou za měsíc. Avšak dopředu si nastavil pravidlo, že bude upřednostňovat páry, které již dlouho nemohou samy otěhotnět.

Video  Kalkulačka ovulace a plodných dnů. Vypočítejte si, kdy jste nejplodnější  - Videohub
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi