Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Modelka (25) podstoupila plastiku na luxusní klinice: Ruska po zákroku bojuje o život!

Autor: rc - 
26. června 2023
05:00

Se svým nosem nebyla spokojená ruská influencerka Vlada Antropovová, a tak se rozhodla svěřit do rukou plastických chirurgů. Pětadvacetiletá kráska podstoupila operaci na luxusní klinice v Moskvě. Nicméně po zákroku upadla do kómatu a na jednotce intenzivní péče bojuje o život.

Na plastiku nosu se rozhodla jít modelka Vlada Antropovová. Pětadvacetiletá kráska se narodila ve městě Brjansk. Odtamtud nakonec odešla do Moskvy, kde začala studovat lingvistiku na univerzitě.

Aby si vydělala nějaké peníze, rozhodla se založit si účet na sociální síti Instagram a pracovat na částečný úvazek jako modelka. Na internetu má kráska tisíce fanoušků, kteří nechápou, proč se zrovna ona rozhodla jít na plastiku nosu.

Vlada podstoupila zákrok na soukromé klinice Žukovka, která je přezdívaná jako „klinika milionářů“. Podle informací britského deníku Daily Mail se jí na nose nelíbil „hrbolek“, a proto se svěřila do rukou plastických chirurgů. Za operaci nosu údajně měla dát v přepočtu více než v 55 tisíc korun.

Zákrok dopadl dobře, nicméně po operaci se její stav začal horšit. „Nejdřív se zdálo, že operace byla úspěšná, ale pak se její stav prudce zhoršil. Ztratila vědomí a upadla do kómatu,“ uvedl její bratr s tím, že Vlada bojuje o život.

Kurt Buxbaum ( 26. června 2023 15:25 )

Hodně smutnej příběh...

Pipina Královská ( 26. června 2023 08:57 )

Když je tak hloupá a leze dobrovolně pod kudlu... 🤷‍♀️

Zobrazit celou diskusi