Když v listopadu loňského roku na sociálních sítích oznámili Adam Raiter a Radka Pavlovčinová začátek svého vztahu, zdálo se, že v sobě našli své dokonalé protějšky. „Chci ti říct, že se vedle tebe cítím opravdu NAŽIVU. Vnímám každičký moment, tu divokost, křehkost , lásku, to jak mě každý den popostrkuješ, abych vylezla ze své komfortní zóny,“ jásala v té době půvabná Radka a dojemnými vyznáními plnil instagram i Adam. Na akcích, kterých se účastnili, nešetřili něžnostmi. Jenže této romantice je již konec.

„Oba nás to strašně mrzí, snažili jsme se, ale někdy je těžký propojit dva světy, a ještě mezi dvěma lidmi, kteří mají v sobě takový oheň, jako máme my s Radkou,“ přiznal Raiter, který před Pavlovčinovou chodil s Agátou Hanychovou (37) a do povědomí televizních diváků se dostal jako velice výrazný účastník první řady drsné reality show Survivor. Tam na sebe neustále strhával pozornost svou pořádně prořízlou pusou a přímočarostí - což mu mezi protihráči nezískalo mnoho sympatií a záhy byl ze hry vyřazen.

V případě vztahu s Radkou šlo podle všeho o lásku, co rychle zahořela... a stejně rychle zanikla. „Máme a budeme se mít rádi, ale naše cesty se rozdělily. Je to určitý neúspěch. Ale když to nejde, je lepší jít dál. Určitě oba budeme šťastní a jdeme dál. S Radkou jsme v pohodě, v kontaktu určitě budeme, rádi se mít budeme. Je nám to líto,“ dodal Raiter. Jeho bývalá partnerka pak informaci o rozchodu potvrdila.

Přiznala, že ji sice nejprve zaskočilo, že Adam vyšel s touto informací ven, ale nezbývalo jí nic jiného než jeho slova potvrdit. Přestože ona sama o svém soukromí veřejně nerada mluví, jejich vztah veřejným byl, a tak si prý i fanoušci zasloužili vědět pravdu. „Opravdu jsme se rozešli v dobrém a nějakým způsobem budeme určitě fungovat jako přátelé. Určitě je pravděpodobné, že nás uvidíte na nějaké akci,“ prohlásila v instastories.

Video
Video se připravuje ...

Adam Raiter ze Survivora: Stane se zápasníkem v kleci! David Turek, Elmer Carvalho

Radka, která byla zase kdysi dávno spojována s hercem Miroslavem Etzlerem (58), ještě doplnila, co se stane s pejskem Dobiášem, rozkošným štěňátkem, které si společně pořídili.

„Moc ho milujeme, ale dohodli jsme se, že bude lepší, když bude mít jeden domov, takže zůstává u Adama,“ uvedla kráska, která se v minulosti nejednou postavila i před kameru - zahrála si například v seriálu Co ste hasiči nebo v komedii Přes prsty.

Fotogalerie
66 fotografií