Patricie Pagáčová cestovky nepotřebuje. Na vlastní pěst se vydala s rodinou objevovat krásy Asie a skončila na exotické ostrovní Srí Lance. A podle laškovných fotek, které dává na instagram, si tento pobyt v ráji opravdu užívá. Ať už jde o dovádění s dcerkou na pláži, plavání nebo prosté chytání vitamínu D.

Ale vypadá to, že cestování s miminkem mělo přece jen nějaká úskalí. „Když dítě spí. Nebudu vám lhát, je to naše oblíbená část dne, nejen doma,“ dodala u své velmi svůdné fotky, kde ukázala celou svou opálenou siluetu na okraji bazénu.

Ačkoliv mnoho fanoušků na instagramu jí chválilo její krásné snímky v bikinách a pěnivé vodě, tak se našli i tací, kteří ji kritizovali, že do velmi vzdálené a pro ně příliš neznámé země jela bez cestovní kanceláře s malým dítětem. „Já bych s tak malým dítětem do této země bez CK nejela, můj názor … asi si dělají srandu, že jeli na vlastní pěst," okomentovala její fotky jedna z mnoha fanynek. 

Patricie nevydržela a na kritiku reagovala. „Proč bychom si dělali srandu? Jeli jsme normálně po své ose, není za tím nic zvláštního… ale zároveň chápu, když to má někdo jinak. Každého volba ne?“ umlčela rýpavé fanoušky a radši se dál věnovala čerpání energie ve svém ostrovním ráji.

Video
Video se připravuje ...

Odvážná Pagáčová: Těhotná pomáhá zdravotníkům. A Krampolův syn měl vážnou autonehodu Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
91 fotografií