Do termálních lázní si vyjela hvězda seriálu Ulice, Ranče U Zelené sedmy či Modrého kódu. Půvabná blondýnka tu trávila volno ve slavných Széchenyi thermal bath a na snímcích vypadá, že si dovolenou užila náramně. Na podvečerních fotkách se ukázala v plné své kráse a očividně si tento vzácný čas volna bez miminka podle svého komentáře velmi užívala.

Své šplouchání ve vodě bez maminkovských starostí okomentovala takto: "Jediná aktivita, kterou jsme dneska zvládli. Večer tady je prej “Sparty”, mejdan v lázních… asi zajímavej zážitek, ale kdybych se jenom podívala na alkohol, asi vrhnu…takže hezky na kutě, ať jsme zítra fresh na to naše šídlo doma. Pěkný sobotní večer přátelé."

Ale pokud se Maďaři dosyta nevynadívali na naši nadějnou mladou herečku, tak příště už mají očividně smůlu, protože Patricie podle všeho už další návštěvu v životě neplánuje.

"Poprvé jsme byli před 4 lety přes den, letos až takhle na večír a taky to má svý kouzlo, ale shodli jsme se, že dvě návštěvy nám vlastně bohatě stačily a příště už si dáme na program něco novýho. Jo a tady se teda zázračně podařilo vyfotit fotku, kde nikdo další není, ale bylo tam mrtě lidí samozřejmě."

Video
Video se připravuje ...

Klára Issová, Patricie Pagáčová a Alena Doláková pro časopis Dieta Videohub

Fotogalerie
50 fotografií