Kristýna Frejová, dcera slavného hereckého páru, tedy Ladislava Freje (81) a Věry Galatíkové (†69), se s vervou sobě vlastní pustila do osvětové kampaně „suchý únor“, která zahrnuje měsíční abstinenci od alkoholu. Tato výzva má vést jedince k uvědomění si svého vztahu k alkoholu a v některých případech i poukázat na jeho rizikové užívání. „Sušák“ pojala Frejová po svém – tedy aktivně. A na Instagramu se teď chlubí úžasnými (a rychlými) výsledky.

„Já si zatím vysušila deset hodin v posilovně, na józe a pilates,“ uvedla na sociální síti pyšně. „Sundala jsem za devět dní poctivý 4,5 kilogramů. High level endorfin & adrenalin,“ pochvalovala si spokojeně. Suchý únor se stává v posledních letech stále populárnějším trendem a právě Frejová je jedním z mnoha příkladů, že takový způsob života má skutečně pozitivní vliv na tělo i mysl. „Nepít je umění,“ doplnila ještě všeříkající hashtag.

Video
Video se připravuje ...

Kristýna Frejová ve filmu Stínohra: Drsná policajtka, která jde za svým Falcon

Herečce, která je aktuálně k vidění v seriálu Dobré zprávy, kde ztvárňuje zápornou postavu intrikářské produkční Mirky Cihlářové, stačilo vynechat pár skleniček... a už jdou kila dolů. Na druhou stranu je ale pravdou, že Kristýna dlouhodobě dbá na své zdraví a kondici, věnuje se například otužování, navštěvuje pravidelně fitness centra, a když byla během koronavirové pandemie tato zařízení zavřená, pilně cvičila alespoň v parku. Hubnout ani nemusela...

Fotogalerie
38 fotografií