Patricie tehdy byla zrovna po nepříjemném rozchodu. „Rodiče se rozváděli, do toho jsem dělala státnice a psala bakalářku,“ vzpomíná herečka v rozhovoru pro páteční Blesk tv MAGAZÍN.

V tom období plíživě a nenápadně přibírala, až z toho najednou bylo asi deset kilo navrch, což bylo při její nižší postavě hned velmi vidět. „Vždycky jsem se docela hýbala, ale tehdy jsem ten pohyb prostě přežrala,“ přiznává Patricie otevřeně. A protože hrála Terezu Jordánovou v Ulici a lidé ji měli denně na očích, začali její vzhled řešit ve velkém.

„Nejhorší na tom bylo, že jsem vlastně cítila, jak všichni kontrolují, co jím,“ stýská si herečka, známá i pod dívčím jménem Solaříková. Když měla během natáčení pauzu na oběd a ochomýtal se tam někdo z produkce, chodila jíst do šatny.

„Prostě jsem nechtěla, aby kdokoliv viděl, kolik toho sním. Kupovala jsem si nutellu, a když jsem přicházela domů, nosila jsem si ji pod bundou, aby mě s ní nikdo neviděl,“ vypráví dneska už se smíchem Patricie, kterou můžeme v současnosti vidět coby vysmátou porotkyni v nové show televize Prima Šampioni.

Nežrat a hýbat se!

A co herečce pomohlo? Fenka z útulku! Procházky s Jackinkou se pro ni staly fyzickou i psychickou terapií a po pár týdnech si všimla, že jsou jí trochu volnější kalhoty, což ji motivovalo ke změně jídelníčku.

„Pro mě je základ prostě se nepřežírat. Každý se mě ptá, jak jsem dokázala takhle zhubnout, a ta odpověď je jasná – prostě nežeru moc! Jím málo, rozumně, střídmě, nepřežírám se a hejbu se. Nic novýho pod sluncem...“ zdůrazňuje Patricie.

Otevřený rozhovor s Patricií Pagáčovou už v pátek v Blesk tv MAGAZÍNU!

A dále čtěte:

* Proč se Roman Vojtek vrací do seriálu Ulice

* Dům, v němž vyrůstala zpěvačka Debbi

  • Jakub z Kukaček o svých NEJ z natáčení

Video
Video se připravuje ...

Klára Issová, Patricie Pagáčová a Alena Doláková pro časopis Dieta Videohub

Fotogalerie
96 fotografií