Jednou z nejčastějších otázek, s níž se Jágrova přítelkyně setkává, je, jestli už plánují založit rodinu. „Myslím, že Jarda by byl skvělý táta! To já o něm říkám vždycky... Myslím, že by ho to strašně změnilo, kdyby měl dítě. A obzvlášť kluka. Že by ho mohl vést třeba k hokeji,“ řekla Dominika Branišová.

„Přiznám se ale, že já jsem ještě v takový fázi, kdy si to úplně neumím představit, že bych měla děti,“ překvapila modelka, která se v tomto tématu shoduje plně se svým partnerem.

Otevřeně se zamyslela i nad věkovým rozdílem mezi nimi. „Pro mě nikdy věk nebyl důležitý. Jde o to, jak se člověk cítí duchem. Někomu je padesát a už by mohl být skoro dědeček. Naopak s Jardou jsme si dost podobní. A myslím, že zrovna on je příklad, který opravdu není typický na svůj věk,“ uzavřela Dominika s tím, že v minulosti si vždy rozuměla spíše se staršími lidmi než se svými vrstevníky.

Na rozdíl od krásky se hokejisty nikdo moc na potomka neptá. „Možná o tom mluví a řeší to, když u toho nejsem. Ale že by mi to někdo řekl do očí, to ne,“ říká Jágr pobaveně. „U chlapa je výhoda, že dítě může mít i v pozdějším věku. Já mám děti strašně moc rád. Myslím, že je pořád ještě čas. Ne moc, ale pořád je tam čas,“ prozradil hokejový bůh v jednom z dřívějších rozhovorů.

Bude jako Gott?

Co se načasování otcovství týká, Dominika se nebojí hokejového boha srovnávat s božským Karlem Gottem (†80). „Myslím, že je lepší, když jsou rodiče mladší, ale třeba takový Karel Gott měl taky holčičky ve starším věku,“ připomíná Jágrova partnerka. „Pro ty děti je pak samozřejmě smutný, když táta odejde a ony jsou třeba ještě v pubertě. Ale Jardovi už stejně dvacet není...“ zamyslela se Dominika.

A co Jaromír? „Samozřejmě chceš tomu dítěti něco dát, věnovat se mu. V šedesáti by už asi bylo pozdě. Myslím, že rodič by s dítětem měl být aspoň do osmnácti let a dát mu základ do života. Udělat si dítě není žádné hrdinství. Ale vychovat ho správně, to je frajeřina!“ svěřil se už dříve Jágr.

Video
Video se připravuje ...

Dominika Branišová zaskočila za svého Jardu. Kde slavný hokejista byl? Markéta Reinischová, Elmer Carvalho