Hra na mořskou pannu probíhala pod taktovkou fotografky Lucie Drlíkové, která takových slavných Ariel z českého rybníka už pár nafotila. Zatím poslední skočila do vody Patricie Pagáčová.

Ta si oblékla podprsenku, spodní část těla schovala do sukně s rybím ocasem a dekolt ozdobila mohutným náhrdelníkem z perel. Ten na první pohled působil, že někdejší hvězdu seriálu Ulice utopí.

„Dneska ze mě byla mořská panna, splněnej dětskej sen,“ svěřila se Pagáčová, co v současnosti hraje Evu Kalinovou v Ordinaci, na sociální síti. Focení nebylo vůbec jednoduché. Pod dozorem potápěčů se musela naučit koukat pod vodou a zadržet dech tak, aby vypadala přirozeně. Nesměla dát najevo, že nedýchá a pálí ji chlor do očí.

Ani pózování ve vodě, kdy pohyby musí být ladné, přesně tak, jak se pohybuje mořská panna, není jednoduché. „Těším se na výsledek,“ přiznala napnutá Patricie.

Ta se tak přidala do klubu českých mořských panen, kde už je Lucie Vondráčková, Anička Slováčková nebo přítelkyně Jaromíra Jágra Dominika Branišová. V minulosti se tak fotila i Jitka Čvančarová.

Video
Video se připravuje ...

Klára Issová, Patricie Pagáčová a Alena Doláková pro časopis Dieta Videohub

Fotogalerie
35 fotografií