„Přesně to svět potřeboval! Další Pagáčovou!“ oznámila humorně Patricie radostnou událost na svém instagramu. Ukázala také fotku, na níž chová svou malou holčičku v náručí.

Prozradila rovnou i její jméno, a to pomocí hashtagu u příspěvku - Bibiana. Spolu s manželem Tiborem jí tak budou moci klidně říkat zkráceně Bibi. Jedná se o jméno latinského původu, které znamená „plná života, čilá“.

„A je tu! Zdraví, holky!! Hlavně zdraví!“ popřála nadšeně na instagramu moderátorka Laďka Něrgešová (45), ozývaly se ale i další známé tváře, například Eva Decastelo (42), Aneta Vignerová (33) či Daniela Šinkorová (48).

Co se týče zdraví, zatím to vypadá, že maminka i dcerka jím oplývají. Ostatně herečka, kterou proslavila role Terezy Jordánové v nekonečné Ulici, v těhotenství cvičila a držela se v kondici. „Jógu cvičím, i když s postupem času a rostoucím břichem jsem čím dál línější. Myslím si ale, že když se žena udržuje fit i v těhotenství, může to mít opravdu pozitivní vliv na samotný porod, nemluvě o tom, že se pak člověku lépe vrací do ,normálu‘,“ prozradila před časem pro Super.cz Pagáčová.

VIDEO: Odvážná Pagáčová: Těhotná pomáhá zdravotníkům. A Krampolův syn měl vážnou autonehodu.

Video
Video se připravuje ...

Odvážná Pagáčová: Těhotná pomáhá zdravotníkům. A Krampolův syn měl vážnou autonehodu. Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
35 fotografií