Eva Decastelo, která aktuálně září na televizních obrazovkách v roli drbny ze seriálu Slunečná, je bezesporu krásná žena, která na sociálních sítích baví svými jak sexy, tak i humornými příspěvky. Za poslední rok pochází plno jejích smyslných snímků v plavkách od vody, kde se otužuje, často jenom tak „na přírodno“, tedy jak se říká, na Evu. Takové snímky pak mají velký úspěch u jejích fanoušků, především tedy u těch pánského pohlaví. Ona však své příznivce dokáže bavit i oblečená v plavkách – například když tak trochu neúmyslně natočí scénu jako vystřiženou z populární Pobřežní hlídky.

Na instagram totiž přidala dvě videa. „Na prvním uvidíte, jak otužování vidíme my, otužilci, a na druhém videu to uvidíte z pohledu okolojdoucích,“ žertovala. Zatímco v tom prvním se do vody vrhá pomalu a užívá si studené vody, na tom druhém jenom bleskurychle vběhne do vody a zase z ní rychle capká ven. Slovy klasika, nápad jistě dobrý, výsledky nebyly dobré. S Evinými křivkami v přímém záběru se jenom málokdo dokázal soustředit na vtipné video… a ne na její ňadra v červených plavkách, která se na záznamu rajcovně pohupovala nahoru a dolů, div, že z tenké látky plavek neutekla ven.

VIDEO: Znělka seriálu Pobřežní hlídka - najdete podobnost s Decastelo?

Video
Video se připravuje ...

Připomeňte si úvodní znělku legendárního seriálu Pobřežní hlídka youtube.com, NBC

Jen málokdo si při pohledu na její výstavní dekolt nemohl nevzpomenout na legendární plavčici C.J. Parkerovou v podání vnadné herečky Pamely Andersonové (53), která se podobně ladným (a zpomaleným) způsobem proháněla po plážích v Kalifornii. Chyběl snad jenom červený plovák.

Podoby se známým seriálem si byla vědoma i sama Decastelo, jelikož se ve svých instastories připodobňovala k jinému záchranáři. Jenže ne k Pamele, ale k hlavnímu hrdinovi v podání Davida Hasselhoffa (68)! „Tak prsa se nám klepou s Mitchem zhruba nastejno,“ žertovala kráska, na jejíž nejžhavější snímky z průběhu několika posledních let se můžete mrknout do naší galerie.

Fotogalerie
88 fotografií